Mit gondoltok a nagyon melegben végzett edzés jobban karcsúsít? (beszélgetős fórum)
akkor pedig fokozatosan terheld magad, napról napra fuss többet (csak 100-200 métereket emelj naponta), vagy tornázz többet, stb. és a folyadékpótlásról ne feledkezzél meg, mert a vizet fogod kiizzadni először és utána következik a zsírégetés
Majd számolj be az edzéseidről!
Nekem mindegy mikor sportolok, ugyanis egy afrika egyik legmelegebb helyén töltöm a napjaimat. Korán reggel is kb 35-37 fok van.
:-(
talán még azt tenném hozzá, hogy nyáron úgy tűnik (és valóban hatékonyabb a fogyókúra), hogy gyorsabban fogyunk, formálódunk, de ez inkább az étkezésnek köszönhető, kevesebb szénhidráttal, cukorral beérjük, több gyümölcsöt-zöldséget eszünk, és a mozgással együtt ez így együttesen hatékonyabb... télen lelassul a fogyás (kevesebb napfény, rosszabb hangulat, kevesebb zöldség-gyümölcs, a hideg miatt több olajos magvat, kenyérfélét kívánunk, stb...)
legalábbis én ezt figyeltem meg
Eddz nyáron kora reggel és este, akkor még nincs olyan meleg, főleg amíg hozzá nem szokik a szervezeted a terheléshez
Nem azért írtam, hogy sajnálj, hanem azért, hogy felfogd, mi a helyzet.
Őszintén lesz@rom, hogy szimpatikus vagyok-e vagy sem, ahogy azt is hogy felnevelte-e a gyerekeit vagy sem.
:)) kár hogy nem bicajt találtak májusban :)
annak mennyire örültek volna.
Bocs, de nem sajnállak, mert nincs közöm hozzád, meg mert nem vagy szimpatikus.
Oh, nem árnyaltam az intenzitást. Bocs ezért is. Fel is nevelte a gyerekit, jó részben egyedül, nem ép az a felelőtlen típus.
"építő" jellegű a fórum, de a nők pártjára állok, pedig nagy sport-fun vagyok (Krittához hasonlóan), de biztos, hogy terhesen nem futkároznék, olyankor már az egészséges, edzésben lévő nőknek is a terhestornát, jógát, max. úszást (ha teljesen zárt a méhszáj és higiénikusak a körülmények) javasolt
Saját tapasztalat egyébként az eredeti témához visszatérve, hogy nyáron az eddzéseim kevésbé voltak hatékonyak (futás, biciklizés, görkorcsolya) mint tavasszal, ősszel, vagy akár télen, mert a nagy melegben romlott a teljesítményem, de persze ez biztos erőnlét kérdése, a rendszerességen van a hangsúly (és váltogatni kell a mozgásformákat - zsírégetés, erősítés, izomtónus fokozás, sok-sok nyújtás, jóga a rugalmasság megőrzéséért, stb)
eléggé off-oltuk a témát, szóval szerintem mindenki fusson amikor akar, felőlem szánkót is köthet maga után, ha neki az jól esik... :DDD
A lényeg, hogy a melegben végzett edzésnek nincs köze a karcsúsodáshoz.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Komoly kérdés. Mit gondoltok ezekről a párbeszédekről? (szeretet)