Mit gondol egy férfi, mikor csak a szexre hajt egy nőnél? (beszélgetés)
Egy sorban leírtad a kényeget.
Amúgy evolúciós kényszer...és ezen még a jobb IQ sem segít.
Már semmi gond nincs ezekkel a gondolatokkal!
Mert ezek a dolgok tényleg lehetnek így.
Csak ennyit akartam még :)
Jó ezeket a dolgokat olvasni tényleg!
Kösz,h megosztod az őszinte gondolatod!
De azért remélem már te is olvasol az én soraim között! Ésakkor értjük is egymást.
A nő viselkedése, megjelenése,egyes jelek már közvetít számunkra a nő mit is akar valójában. A nézése, a viselkedése a beszéde. Aki ezt sugallja,tehát az erotikus vonzását használja fel, az ne csodálkozzon,ha "letámadják" :D
Amúgy van ez fordítva is:)
a szexre gondol egy ferfi, mikor csak a szexre hajt egy nonel :) ha nem csak arra, akkor is arra gondol :)
ha az az igazi kerdes, hogy miert nem akar tobbet, annak ezernyi oka lehet. csak kulsoleg tartja vonzonak a not, de termeszetre nem, vagy kulsoleg sem tartja annyira vonzonak, es ugy gondolja, ezert legalabb szexre biztosan kaphato, vagy van valakije a pasinak es nem akar elkotelezodni stb.
Egyetértek!
Tetszik neki a nő, meg akarja kapni, izgatja a fantáziáját... Semmi rossz nincs ebbe...sőt...van,ami nagyon kellemes tud lenni.
Én azon szoktam ilyen kérdéseknél elgondolkodni, hogy komolyan kérdezik? Esetleg a válaszokra izgulnak, vagy magától a témától.
Miért nem attól kérdezi aki d,gni akar vele, vagy teszi?
Ez jóóó, köszönöm, ma is tanultam valamit! :)
(eddig azt gondoltam, hogy akkor nem képes fickóskodni :D )
ez tévedés
egy pasi akkor is hajlandó az akcióra, ha nem tetszik neki a kiszemelt "ara jelölt"
sok pasitól hallottam már olyan "másnap reggel verem a fejem a falba" típusú történetet
No, nem is érdemes az válasszal bajlódni,
a kérdező már meg is lépett :))
(biztosan nem olyan választ kapott amilyet elvárt volna :) )
Nagyon egyszerű. A nőben egy eszközt lát ami jól eső érzést okozhat neki, de amúgy érzelmileg nem kötődik hozzá, és nem is akar kötődni. Csak arra az érzésre vágyik amit a szex közben átélhet, megélhet.
Általában olyan nőre figyel fel, akinek a külseje elég szexis ahhoz, hogy ingerelje a farkát és a szexvágyát fokozza olyan mértékig, hogy a nőt ágyba csalja ténylegesen... válogatott módszerekkel. Sajnos legritkábban az őszinteséggel. Pedig az a legjobb. Bár nyilván akkor nagyon megcsappanna a szóba jöhető nők száma. Ezért a pasik sok esetben érzelmeket hazudnak a nőknek. Mert a nők többsége elég éretlen ahhoz, hogy csak testi kapcsolatokban élje ki a tök természetes testi vágyait.
1., egy ferfi olyan mint egy eger! Mindent meg tesz, hogy a lyukba bejusson.
2., Egy no egy ferfit kivan, hogy minden kivansagat megtegye!
Egy ferfi minden no"t kivan, hogy egyetlen kivansagat megtegye.
Szóval azért nem értem a kérdést, mert szerintem
ahány pasi annyi gondolat jár a fejében!!
Nyilván, hogy minimum tetszik az a lány/nő akivel
le akar feküdni, mert -gondolom- egyébként nem lenne rá képes, aztán, hogy házassági tervek lesznek-e ebből, azt csak a jó Isten tudhatja :))
gondolat?
erről csak egy veretes mondás jut eszembe:
ha a f.. feláll, az ész megáll (vagy valami ilyesmi)
Jogos :)
Igazad van, de mondom hátha jönnek ötletek :)
Mármint szerintetek mit gondol a nőről? Semmit? Egyáltalán tetszik neki külsőleg vagy mindegy hogy néz ki?
Az érdekelne hogy mi játszódik le egy pasiban, ha csak szexre akar egy nőt.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- "Egy igazán szerelmes férfi soha nem lépne félre". Ki mit gondol erről az állításról?
- Vajon a nők is úgy gondolnak a szexre, mint a férfiak?
- Folyton a szexre gondolok!!!
- Miért gondolok állandóan a szexre?