Mit éreznek a túlsúllyal szenvedők?Lelki folyamatok.... (beszélgetés)
Nagyon értem, amit írsz. A jó hír, hogy fiatal vagy, időben a változtatáshoz, ahhoz, hogy olyan testben élj tovább, amilyet szeretni tudsz.
Én a naplóírást javaslom, nekem rengeteg kudarc után az hozta meg a kitartáshoz szükséges erőt. Én is gyakran elolvasom korábbi bejegyzéseimet, hogy erőt merítsek, vagy egyszerűen csak az érzésre akarok emlékezni, amit korábban megfogalmaztam, illetve az olvasók közvetlen és közvetett támogatása ad hatalmas energiát. Csak javasolni tudom! Mellé egy nyilvános mérlegelő, egy-két témába vágó fórum és meglásd, rengeteg támogatóra találsz. Változtass, képes vagy rá!
Milyen módszerrel akarsz fogyni?
nagyon sokat:(összesen 75 kilót, ebből már az első 5 kiló lejött:) csak nagyon megálltam... remélem sikerül ujraindítanom a fogyásom:)
én konkrétan arra gondoltam azon kívül hogy utálom azt amilyen vagyok, hogy van egy osztálytársam, aki nagyon tetszik. össze is barátkoztunk,de semmi több. viszont amíg így nézek ki sosem merném neki elmondani hogy tetszik nekem, és ez a külsőm, a kövérségem miatt van így.. ha ez nem lenne elmondanám... még akkor is ha soványan sem kellenék neki...
kár hogy a kajárról nem lehet úgy leszokni mint az italról, vagy a drogról, hogy akkor egyáltalán nem eszem... mert sajna enni kell:( talán ezért nehéz annyira...legalábbis nekem.
sziasztok
rég jártam erre. én is fogyizok..olyan jó lenne akaraterő, hogy ne egyek... valakinek nincs fölösleges?:D
egyébként ha az érzésekről van szó utálom az egészet... utálom magam, és utálom hogy nem tudok önmagam lenni mások előtt,nem merek kimondani dolgokat, mert szégyellem azt amilyen vagyok:(
de igyekszem tenni ellene, és remélem sikerem lesz valamikor
Helló mindenki!!
igen elég kihalt a fórum!!
Móuuni, köszi az üzit, én is fogyozim még, 85kg-nál tartok!!!:)
Ki hol tart!?
nahát, mindenki eltűnt??
senki sem fogyózik??
jelentem én igen!!! és már fogytam is!!
Semmi bajod nem lesz ha nem eszel kenyeret/ja igen lefogyhatsz:)/
De mire kérdeztél most ,minek van mellékhatása a szűzteának?
ja és szivárvány:)
láttam a másik fóumon rákérdeztél de itt többet vagyok/leszek szóval válaszolok itt.
azt hittem lekéstem erre az évre a beiratkozást suliba,mert rengeteg helyre augusztus közepéig végéig be kellett iratkozni, és nálam csak most jött az ötlet:D de találtam egy iskolát ahová még szept. 10ig be lehet jelentkezni, hétfőn meg is célzom. remélem nem lesz semmi gond.:D
ha sikerül beiratkozni akkor jogot fogok tanulni:)
és 18adikától kezdődik majd.
azért megyek ujra suliba mert másfél éve keresek munkát és egyetlen értelmes melót nem találtam 2 helyen voltam csak eddig, de nem volt bejelentett. az egyik időhöz volt kötve csak 2 hónap. a másiknál meg én voltam a hülye mert hagytam hogy a főnők átvágjon...és arra jutottam hogy valamit csak jelent ha a meglévő szakmáimmal nem tudok sehová korrekt bejelentett munkát találni.
így maradt a suli:) nagyon remélem hogy helyesen tájékoztattak és még be lehet iratkozni:)
Szivárvány és Rodin
én is pár napja találtam rá a Paul McKennás fórumra, és ott volt linkje egy bizonyos hangos terápiának, valami gondololatprogramozós dolog...azt szoktam halgatni és nekem sokat segít, és emellett próbálom csökkenteni a tészta kenyér evészetet:) de szándékosan nem szüntetem be teljesen, csak kevesebbszer eszem ilyesmit:)
Most lépek!!
jók legyetek!!
pUszi
Az is jó!!
Engem is érdekel a dolog, de még nerm mélyedtem bele a dolgokba igazán!!Elolvastam a Paul McKenna könyvét!!
Bárnekem a naplóirás sokat segit!!Látom magam..olyan mint egy tükör!!
és van vmi könyved?milyen?
Hidd el sikerülni fog!!!
drukkolok nagyon!!
vezetsz naplót is,mert az sokat segit a fogyásban!
összesen 75 kilót, augusztusban ebból már lejött 5, vagyis már "csak" 70
a csak, nagyon nagy idéző jelben:) valahol el kell kezdeni:)