Mit érdemes tudni a generalizált szorongásos zavarról? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mit érdemes tudni a generalizált szorongásos zavarról? (Jó tudni!)
5. Myra (válaszként erre: 1. - Zsebóka)
ma 07:57
Pszihológusnál jártál?
4. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Zsebóka)
ma 07:39
Mint érintett írom, hogy ez bizony szóról szóra igaz. Kiválthatja a stressz, ezen belül egy személy is, ilyenkor az illetőt ki kell iktatni az életünkből. De a szomorú az, hogy ha az illető visszatér az életünkbe, akkor bizony a szorongás is.
3. Ikebana3
febr. 2. 16:34
Gratulálok! Nagyon jól összeszedett írás. Sajnos több ponton is magamra ismertem. Bár én úgy gondolom, az enyhe szinten vagyok, ami azt jelenti, hogy terelni tudom a figyelmem és tudatosan is képes vagyok uralni a szorongásos tüneteimet, az időnként rám törő pánikot.
2. cimpi
febr. 2. 16:17
Ezt én is szeretném bővebben tudni...ha eü,gond miatt aggódik az ember,akkor kevés nyugtató is segíthet-....
febr. 1. 09:35
A tartós és túlzott aggodalom, félelem - gyakran különösebb ok nélkül a mindennapi dolgokkal kapcsolatban, a generalizált szorongás (GAD) legjellemzőbb tünete. Az egyén életére ez annyira kihat, hogy már nehezen tud összpontosítani a feladataira, gondolatai állandóan az aggodalmai körül forognak.
Ugrás a teljes írásra: Mit érdemes tudni a generalizált szorongásos zavarról?
Ugrás a teljes írásra: Mit érdemes tudni a generalizált szorongásos zavarról?
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Hogy múlasztható el egy generalizárt szorongás, ami pánikbetegségi tünetekkel jár?
- Aki szed/szedett Citapramot generalizált szorongásra....
- Erős generalizált szorongás leküzdése csak gyógyszerrel lehetséges?
- Terhesség, szülés generalizált szorongással és egy kis pánikkal