Erős generalizált szorongás leküzdése csak gyógyszerrel lehetséges? (beszélgetős fórum)
Sajnos ezt már próbáltam,nem igazán sok sikerrel.
De pl vezetés közben sokszor pánikolok az egy könyv elolvasása után megszünni látszik.
Ahogy távolodom otthonról rám tör a pánik,de sikeresen legyőztem.
A generalizált szorongás megneheziti az életemet.
Mert értelmetlennél értelmetlenebb rém képek miatt aggódom FOLYTON.
Így élni se túl jó.
Én bipolariskent nagyon gyogyszerellenes voltam amig nem találkoztam egy jó pszichiaterrel.
Sajnálatos, hogy sz.r és semmire sem elég a rendelési idejük, de én kifogytam egy olyat, aki a betett a napja végére, hogy tovább onthessem a nyakába a nyavajam.
Használtam bogyokat, mert be kellett bikazni az agyam.
Aztán elindultam. A jó pszichiáterek nem gyógyszer kereskedők. Csak addig használnak bármit, amíg kell. Aztán fékezik, negyedelik, és közben nézik a verked.
Szakember mondta ki a diganózist,terápiára fogok hozzá járni illetve korábban is kezelt már.
Rettenetesen félek a gyógyszer szedéstől,attól hogy rászokok/meghülyülök tőle.
Illetve ami ellen ‘harcoltam’ eddigi életem során abban most kudarcot vallok.
Az anyám ezer éve gyógyszerfüggô,az apám úgy szedi mint a negrot.
Viszont valóban gondjaim vannak,és nagyon kilátástalan ,ez mellé még pánikrohamaim is vannak.
Plussz nagyon erős generalizált szorongás.
Nem tudom mi lenne a jó megoldás.
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Normális .hogy amit kaptam gyógyszert szorongásos éa pánikbetegségre az ideggondozóban attól még jobban felerősödtek a tüneteim?
- Hogy múlasztható el egy generalizárt szorongás, ami pánikbetegségi tünetekkel jár?
- Ki, milyen gyógyszert szed szorongásra, depresszióra? S milyen tapasztalatai vannak?
- Propranolol gyógyszert szedett valaki szorongásra?
- 10 hónaposan szeparációs félelem, szorongás, lehetséges?