Mit érdemes megnézni Szilvásvárad, és 30km-es körzetében szerintetek, ami gyönyörű (beszélgetés)
Szia ! Eger környékén hallottam hogy van valamilyen gyógyfürdő is és strand is. Nem tudom a helyet megjelölni. A Hevesiek biztosan tudják.
Jó pihenést kívánok és látni kell Magyarország legszebb helyeit is. Igy van, jól gondoltátok.
Lillafüreden a Palota szálló. M. Tapolca győnyörű
strandja és parkja. A stand egy kicsit drága.
Azért Miskolc is szép. Nekem legalábbis.
Nézd vissza mit írtál és rájössz.
Rád nem lehet írigy az ember!
Hello! Nos, én Szilvásváradtól pár km-re lakom... érdekes lehet (ha szeretitek az ilyesmit) Bélapátfalván az Apátság és a tó (ha megéheztek, enni is tudtok, két étterem is van), de ha épp kirándulni támad kedvetek van egy tanösvény is, ami az Apátságnál kezdődik és felvisz egészen a Bélkő-hegy tetejére. Onnan csodálatos kilátás nyílik az egész környékre, kb. 7-8 települést is lehet látni.
Egert ajánlanám még: vár, minaret, Marcipánia múzeum (itt minden marcipánból van, Kopcsik Lajos mestercukrász művei), de gyönyörű Eger főtere, a Dobó tér is meg egyáltalán az egész város, egy kirándulást megér.
Hát, nem éppen 30 km-es körzetben, de nem messze van Miskolc-Tapolcán a barlangfürdő, esetleg Aggtelek, Lilafüred, Diósgyőr. Ezek mind szép helyek, noha kicsit messzebb vannak, mint 30 km.
De amit evangelika ajánlott azt én is ajánlanám még pluszban. Szilvásváradon van egy kilátó is... esetleg ott jártatok már? :)
Szóval rengeteg hely van. De én is ajánlom a keresőt neked emellett, mert ott esetleg olyan dolgok is vannak, ami most nem jutott eszembe. :)
Gondolok itt tájházakra pl. Ja, és még nem túl messze van Balaton község, ahol van egy lovastanya, ha éppen sportolásra vágytok. :)
Amúgy ez tök normál kérdés volt, nem tudom miért kell gúnyolódni rajta.
Kellemes nézelődést, szép napot! :)
További ajánlott fórumok:
- Tudsz Budapest 100km-es körzetében jó thermál hotelt, vagy hasonlót ahol van melegvizes medence?(fontos)"
- Hová érdemes elkirándulni Gyula 100 km-es körzetében egy szép tavaszi napon?
- Tud valaki Szilvásvárad vagy környékén olcsó nyaralást?
- Volt már valaki Szilvásváradon a Kék Panzióban?
- Bp 100-150 km-es körzetében szeretnénk elmenni kirándulni, ahol túrázni is lehet és van a közelben termálfürdő.
- Tudnátok ajánlani arborétumot/botanikus kertet Pest max 60 km-es körzetében?