Mit csináltok, ha hosszabb ideig fáj a fejetek? (beszélgetős fórum)
A hányás a migrénnek a jele.
Indítottam egy fórumot: migrénesek ide címmel.
Szerintem a legjobb ötlet az agykontroll.
Nagyon sajnállak!
Szerintem ez nem normális,légyszi keresd fel orvosod és nézesd meg magad.
Ha + azt tapasztalod,hogy a kévé után történik mind ez akkor sok a gyomor savad ez járhat ilyen tünettel.
Csak kávét ne....
Nem a gyógyszerhez nyúlj!!!
Igyál egy jó nagy pohár vizet,vagy kettőt.
Menj ki a levegőre ....
Már is érezni fogod a hatást!
Attól függ, milyen tipusú a fejfájás.
Ha simán csak fáj és elmúlik kis idővel, akkor ha többször teszi ezt, néminemű gyógyszer,
ha azonban mindig ugyanazon a helyen jön elő és maradni akar sokáig, na az migrén, snassz, meze migrén.
Annak sötét, csend és teljesen vízszintes fekvés legalább fél óráig, egyedüli gyógyszere, ha mégsem múlik, Kefalgin, de máris bevenni, ha előjön, azonnal.
Egy évig csináltam, azóta nem fáj, kétévente max 1x. Javaslom.
Egyébként is az orvosok szerint, ha már akkor veszed be a gyógyszert, ha naggggyon fáj, akkor fölösleges.
QUARELIN vagy ASPIRIN.
Ritkán fáj, de akkor nem gondolkodom: bekapok egy gyógyszert, nem kínlódom vele. Fél óra alatt el is múlik.
Nekem hosszabb ideje fájt a fejem, először is leszoktam a kávéról...De még utána is fájt, úgyhogy kénytelen voltam orvoshoz menni:( Rögtön kaptam is beutalót az idegorvoshoz. Kiderült, hogy a hátizmaimmal van gond, s ez kihat a fejemre is! Hát, erre nem is gondoltam volna, úgyhogy szerintem, ha valakinek fáj a feje, ajánlatos egy orvos véleményét kikérni.
Egyébként a szem romlásától is lehet. Torna, napi 5x-i evés és sok folyadék is segit, a gyógyszer nagyon ritkán! Ja, és az orvos ajánlotta a fit-labdát is.
Jó egészséget mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Megengedhető, hogy egy 15 hónapos baba hosszabb ideig nézze a Minimaxot?
- Mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolatod?
- Mi a véleményetek a monitorszemüvegről vagy ki, milyen módon védekezik a hosszabb ideig monitor előtt okozta fejfájás, szemfájás ellen?
- Ti mit csináltok, ha úgy érzitek, hogy összecsapnak a fejetek felett a hullámok? Munka, magánélet, stb...
- Kismamaként mit csináltok, ha fáj a fejetek?
- A céklát hogyan kell nyersen tárolni, hogy minél hosszabb ideig megmaradjon?