Mit csináltok a gyermekkel, ha nem akar enni napok óta szinte semmit? Hozzáteszem, hogy előtte beteg volt, de engem már idegesít. (tudásbázis)
nem csinálnék nagy ügyet belőle,vagyis úgy próbálnám kezelni,a helyzetet,hogy ő ne érezze,hogy aggódom,mert ha érzi részünkről a görcsösséget,vagy,hogy erőltetjük az evést,na az tuti étkezési zavarokhoz(anorexia)fog vezetni!
a folyadék nagyon fontos ,azt mindenképp figyelni kell,hogy meglegyen a napi mennyiség,és ha tartósan fenáll ez az állapot,hogy semmit de semmit nem eszik,akkor mindenképp orvoshoz kellene menni! egyébként ő mit mond,miért nem eszik ?
Hány éves?
Ha erőlteted a kaját akkor azzal csak ártasz
kínálgasd naponta többször, de ne erőltesd, ne könyörögj hogy egyen egy-két kanállal
Elvinném egy hatalmas sétára.
De jól feltankolnék szendvicsekkel.
:-)
Én a nagyobik lányom nem-evésével sokat kínlódtam. Már ideges voltam, ha közeledett az evés ideje, mert alig evett. Az orvos viszont azt mondta, nyugodjon meg anyuka, nem fog a gyerek éhen halni, eszik annyit amennyire szüksége van. És igaza volt. Nem halt éhen, most 12 éves és inkább már azért kell rászólni, hogy ne habzsoljon annyit.
Az a lényeg, hogy elég folyadékot fogyaszon és NE NASSOLJON!