Mit csináljak, hogy egyenes maradjon a házitészta szárítás közben? (tudásbázis)
9. KNM1947
2014. márc. 18. 20:14
Régebben én ruhaszárítón csíkokra vágva szárítottam.
Csak egy helyen volt hajtás rajta,de azáradás után szép egyenesek lettek.Olyan szárító volt,aminek gyerekágyhoz hasonló vastagságú rúdjai voltak,tehát nem vágta el a tésztákat.
8. marlenka70
2014. febr. 26. 18:53
Most óránként fordítgatom a lebbencs tésztát mert kunkorodik és lehet hogy valami rakott tésztás egytál ételt csinálok belőle,próbálom egyenesen tartani.
7. marlenka70
2014. febr. 26. 18:51
10 tojásos tésztát készítek.
6. bowie
2014. febr. 26. 18:47
hány tojásosat szoktál?
5. bowie
2014. febr. 26. 18:44
én fektetve szárítom, nem lógatva. a lebbencs széle olykor felkunkorodik, de nem vészesen.
4. marlenka70
2014. febr. 26. 18:40
Le szoktam takarni,a metélt tészta oldal irányban kanyarodik,így nem tudom berakni a dobozába. :)))
3. 408020f45e
2014. febr. 26. 18:31
Szerintem takard le konyharuhával.
2. marlenka70
2014. febr. 26. 18:29
Másoknak szép egyenes marad a szélesmetélt,és a lebbencs tészta is száradás után. Hogyan csinálják?
Könnyebb lenne tárolni úgy.
1. marlenka70
2014. febr. 26. 18:27
Mit csináljak, hogy egyenes maradjon a házitészta szárítás közben
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Mit csináljak, hogy ne érezzem magam rosszul?
- Ki lehet szedetni a tetovált szemöldököt, hogy ne maradjon semmi nyoma? Kozmetikusok csinálják?