Mit csináljak, ha rossz helyre utalt a biztosító? (tudásbázis)
December elején beáztunk. Panel negyedik emelet, felettünk a tető... Így aztán kihívattuk a közös képviselővel a lakóház biztosítóját, nem az egyéni lakásbiztosítónak szóltunk. Ki is jött a kárfelmérő, meg is állapított 52 ezer egynéhányszáz forintot. Kitöltöttük, aláírtuk a papírokat. Én diktáltam le a számlaszámunkat, amit le is ellenőríztem, tehát tuti jó volt. Kérdeztük, hogy nekünk nem hagy másodpéldányt a jegyzőkönyvből, de azt mondta nem kell....
És most, hogy már több mint egy hónap eltelt, utánaérdeklődtem, hol a pénz. A biztosító először nem találta a bejelentést, majd előkerült, de azt mondja, károsultként nem mi, hanem a lakásszövetkezet van megnevezve és az ő bankszámlájukra indították el az utalást... Kérdem én, a lakásszövetkezet fogja kifesteni a lakásunkat a pénzből??? Ilyenkor mit tudok csinálni? Szóltam, hogy a jegyzőkönyvben nem ez szerepelt, és a megállapodás nem így szólt, kértem egy másolatot a jegyzőkönyvről, és most várok... De vajon mire számíthatok?? Járt már így valaki?
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak, hogy ne érezzem magam rosszul?
- SOS! 8 hónapos kisfiam rosszul van, bedugult az orra, nem kap levegőt, nem tud aludni, hiába szívom le neki. Most mit csináljak vele?
- 4 eves lanyom borzaszto rossz etvagyu segitsetek mit csinaljak hogy jobb legyen az etvagya es normalisan egyen
- Rossz fog helyett a jót húzták ki. Most mit csináljak és hol lehet panaszt tenni?
- Mit csináljak ha a lányom rosszul van az autóban?
- Kész kínszenvedés mindennap bemennem a suliba, és nemcsak azért, mert utálom, egyszerűen lelkileg rosszul vagyok, mit csináljak?