Mit csináljak ha kivasalom a hajam és 10 perc múlva kezd visszagöndörödni? Már sokféle krémet és balzsamot kipróbáltam! (tudásbázis)
nekem most ilyen Hajas lacis van! Belissima Imetec!
Ugyanilyen az enyém is!
De rájöttem hogy nem csak a vasalást, hanem semmit sem bír! Mindig úgy áll a hajam ahogy ő akar! :D :S
igazad lehet! Nekem is régóta megvan!
wax :) ja és ha göndör hajad van ink
bb vágy nagy hajcsavarőt és csavard fel tuti győnyörű loknik, egyedibb mint a vasalt haj, megfordulnak utánad az utcán :)
előfordulhat hogy lekopott a hajvasalóról a speciális bevonat Pl:teflon vagy jáde kő ,és ez csökkenti a védelmet és a hatékonyságot , tehát jobban töri is a hajat.Én is így jártam Remington s 2014-es vasalom van 2 éves teflon-kerámia-tourmalin bevonatú ionizálós max 230 fokig melegszik és már nem vasalja ki a hajam úgy ahogy eleinte most egy Rowentába fektetek bele méghozzá ebbe a modellbe:
[link]
én is vasalom állandóan, vagyis mosás után. Addig egyenes, amíg nem kap vizet, párás levegőt. Ha este párás a levegő, pl. tengerparton, már attól is gondörödik. Szóval a víz az ellenség, azt próbáld elkerülni.
Szerintem legnagyobb mértékben a hajvasalótól függ,hogy meddig marad egyenes a hajad.Nekem most ga.ma vasalóm van,előtte babyliss volt,de hát össze sem lehet hasonlítani a kettőt.A gama-tól 3 napig teljesen sima a hajam,sőt tovább is bírná ha nem kéne megmosnom:)Hővédőt wella(flet iront)áthasználok,nagyon jóó!Hajpakolásra pedig szerinten nagyon szupi,a kallos latte(tejes)pakolása.Próbáld ki,árban sem rossz!
Én hővédőt fújok a hajamra és utána húzom át rajta a vasalót. Szögegyenesre "dermed" a hajam:)
nekem belissima imetec van!
és most loreal straight balzsamom van és az sztem elég jó!
attól egy darabig egyenes lesz és még az illata is finom!
de a got2be-nek szerintem szörnyű szaga van :S
vettem gliss kur asia streight hajegyenesítő sampont + balzsamot ... a krémet nem vettem meg.. de abszolút semmit nem használ.. ugyanolyan göndör tőle a hajam mint nélküle..
Te legalább annyival szerencsésebb vagy, mint én, hogy hosszabb a hajad. Én csak azért utálom, h hullámos, mert így nemjó...mondjuk már kezdek vele megbarátkozni, egyre többet hordom úgy:) Amúgy milyen hajvasalót használsz? Mert ezek a kencék szerintem nem sokat érnek.
Az esküvői frizkómat csinálták ezzel a módszerrel.
Azóta is metrófrizurám van, szana-szét áll.
Ha a szögegyenes a divat, akkor hullámos. És fordítva. Ha hullámos a divat, akkor szögegyenesre vált. Most kócoska vagyok, nagy lobonccal. Ráadásul kb megint 40 cm.
Fel kéne nőnöm? :))
nekem is inkább idegesítő hullám van a hajamban! :D És nekem most Got2b-m van de az nem olyan jó! Okés köszi a tanácsodat! :)
Szia!
Én is mindig így jártam. :(
Most már úgy csinálom, hogy hajmosásnál pakolás aztán hagyom félig megszáradni, hajhab, kiszárítom egyenesre hajszárítóval nagyjából. Utána nem kell sokat vasalni. Ez sem az a megoldás ami jót tesz a hajnak de nekem is nagyon gyepált sajnos a szülés óta és nem tudom elviselni. Aztán még véletlenül se hajlakkal fixáld mert visszagöndörödik. Inkább !!!nagyon picike!!! waxot kenj el a tenyeredben és óvatosan simítsd végig a hajadon. Próba szerencse... :)
Vannak hajegyenesítő szerek, sztem próbálj ki egy olyat. De a drágábbakból, mint pl Tony&Guy. Nem olyan olcsók, de sokáig elég. Hátha tényleg használ. Én amúgy Pantene hajegyenesítőt használtam, nekem úgy tűnt, h jobb tőle a hajam (bár nem göndör vagyok, csak egy enyhe, de annál inkább idegesítőbb hullám van a hajamban). Most a Taft lilás flakonú jahsimítóját használom, nagyon jó az illata, a hajam is oké.
szerintem ez nem túl jó ötlet, beleégeti a hajba a vegyszert. van itt egy nagual nevű srác, ő talán tud valami tippet adni a "fodrász vagyok, segíthetek" topicban.
van egy olyan képem amikor megázott a hajam és az alja begöndörödött! kell valakinek egy olyan kép rólam? :D
majd eccer talán felrakok...de csak a ti kedvetekért :D
komolyan? erre még nem gondoltam! biztosan kipróbálom majd! köszönöm :)
Még vizesen hajlakkal gyengén szórd be, s amikor megszárítottad, majd kivasaltad úgy is marad.:))
Ja kopasz vagy, nincs probléma.
De vasalni, se fésülni.
Komolyra fordítva a szót: Amikor megmosod, tegyél rá balzsamot! De igazán, van itt más, akinek göndör haja van. Ők biztosan okosabbak, hogy hogyan tudják kordában tartani a fürtjeiket.
Viccből. Mert magas labda volt.
Mitől agyongyepált?:) Tegyél már fel egy olyan képet amin nincs kivasalva a hajad! Majd megmondjuk, hogy annyira rossz-e? ..de kétlem!:D
De nekem nem áll jól! És már eléggé...megviselten néz ki de csak akkor ha nem vasalom ki! Ha kivasalom akkor szép...10 percig!
Akkor sem tudtok valami jó balzsamot?:P vagy olyasmit ami legalább ápolja az agyongyepált hajamat?
de miért írtad hogy borotva? :D :S
Évekig dacoltam a természettel én is,mígnem belefáradtam....és megnövesztettem.
Most szép hosszú göndör vörös hajam van.
:)
Csak megmosom és hagyom megszáradni.
További ajánlott fórumok: