Mit csináljak ha annyira fél a cica.....? (tudásbázis)
A mi kis cicánkat ami húsvétkor születtek az apjuk lovagolja őket mind kettőt a fiút is meg a lányt is.
Na azzal mit csináljak,hogy ne lovagolja őket?
Félek,hogy a kis lányt fel csinálja és nem fogja birni megelleni a kiscicákat.De lehet,hogy még nem lenne ő még erre termékeny hát még húsvétkor születtek.
Segítsetek!!
A feketét nem lehet megfogni sem!!!
Karmool és rohan!!!
Ha meg akarod fogni akkor fúj rád!
De ha meg ott hagyod akkor elkezd sírni!
Ők még elég kicsik!!!
De a másik már szelíd! :))
De a feketével nem tudok mit csinálni!!!
a lényeg, hogy legyen a cica nevében sz vagy c betű, mert arra a hangra hallgatnak.
A mi cicánk neve Kajszi...bár még nem hallgat rá.
:)
Odatettem a kaját mikor nem vettek észre, és láttam hogy már ettek! :)
A fekete (a félősebb) ő evett...a másik akit Tigrisnek neveztem el, ő már jácott is...(nem velem hanem magában :D) Ő igazi kis tigris :))
Szerintetek mi legyen a fekete neve?:)
oksiii :)))
Köszi :)
szoktam, de nem mindig figyelnek..:D
mert ők az udvarunkon vannak, de majd kiülök hozzájuk :)))
De cukik vagytok.
Nekem már nagyon sok cicurim volt,ezért bátran mondhatom,hogy kell neki egy kis idő míg megszoknak.Finom kajcsit adjál nekik.Próbáld meg a kezedből amelyik nem annyira félős.Minden nap próbálkozz.2hét és el is felejtik hogy félni kell.
így van, beszélj hozzájuk, adj nekik finomakat, és nem lesz gond.
hidd el idővel megszokik, így, hogy két cica van, lehet kicsit hosszabb idő, de aztán nem tudjátok őket levakarni sem magatokról.
igen ezt csináltam én is..mondom inkább hagyom békén..hagy ismerkedjenek!
e idő kérdés, vannak félősebb cicák, kell nekik idő, ameddig megszoknak titeket, és a helyet is.
ne aggódj, ne "zaklassátok" adjatok neki finomakat enni, idővel Ő megy majd hozzátok.
igen, kicsi és most került hozzánk!
viszont ketten vannak..tesók
de ha az egyiket elveszem akkor a másik vadul nyávog :DD
A mién meg megellett és eleinte ők is elég félösek fujtak is és egyidő után meg látták,hogy mi nem bántjuk és most már meg barátkoztak velünk.
Még ha simogatjuk dorombolnak is.
További ajánlott fórumok:
- Vékony alultáplált cicámmal mit csináljak?
- Mit csináljak a cicámmal?
- Mit csináljak, ha őrülten magányos vagyok, nincs senkim és annyira nem látom már a saját jövőképemet, hogy úgy érzem nincs értelme semminek?
- Mit csináljak a cicámmal ha állandóan karmol és harap?
- Mit csináljak? Annyira féltem. Nem akarom, hogy baja legyen.
- Annyira nem tudom hogy mit csináljak, megvegyem azt az...