Mit adnátok/csinálnátok a párotok 30. születésnapjára? (beszélgetés)
Lehet kapni ilyen partikellékes üzletekben nagyon sok kerek évfordulós ajándékot. Pl. 30-as közlekedési tábla...
De én pl. beütöttem a google-ba és ezt adta ki..
a párom 30. szülinapjára:
- meglepetés vacsit rendeztem a barátokkal (étteremben)
- egy terepmintás tortát csináltattam, mivel katona
- az elmúlt 30 évről egy videót csináltam fényképekből összevágva
én bulit szerveztem neki, de ezt írtad nálatok nem jó.
nyaralás / wellness? ezt is szerveztem már neki.
én is meglepi bulit kaptam tőle 30. szülinapomra és csináltatott egy pólót, ez nagyon tetszett, ilyenek vannak rajta:
elején 30-as sebességkorlátozó tábla
hátulján pedig XXX :) mert amúgy is imádom a Tripla X c filmet, Vin Diesellel :)
Ja és megkaptam tőle 30. szülinapomra életem kávéfőzőjét, Saeco Odea Giro. IMÁDOM:) férjemet és a kávéfőzőt is :D
Ez jó ötlet, de még sütit se nagyon sütöttem, félő, hogy nem sikerül és akkor borul minden.
Viszont a formával nem lenne gond, mert kézügyességem van. Portréra gondoltam még, csak már olyan régen rajzoltam, bele kell újra jönni.l
Torta nekem is eszembe jutott. A 30 éves bor pedig kifejezetten tetszik. Mi van még, ami lehet 30 éves (boron kívül)? :)
A magamat adom mindig megvan, mikor találkozunk.. .D
DE a 30. a legnagyobb dolog, mert ilyenkor "más élet" veszi kezdetét. :)
Legalábbis okosok szerint. Vagy ez csak a nőknél van? :)
Buli nálunk se lehetséges, és szintén férfiról van szó :)
amit tudni kell róla hogy nagy Barcelona és Ferrari rajongó.
És olyan 2000-3000 ft értékre gondoltam, mert mellé még sütök tortát is...
Na ez jó kérdés..
Én is ilyen gondban szenvedek :)
csak nálunk a 23. szülinapja lesz :)
Ami nem túl drága, de mégis nagyobb dolog mint az összes többi. Inkább valami olyasmire gondolok, ami jó körítés lehet a tárgybeli ajándék mellé.
(Buliszervezés nem jó, mert igaz 2 éve együtt vagyunk, messze lakunk egymástól és nincs közös baráti kör.)
Ja, ő a férfi. :)
További ajánlott fórumok:
- Mikor tartod a születésnapod?
- Te mit kérnél a születésnapodra, ha egy "jótündér" teljesítené? Nem kívánságlista kell, csak 1 dolgot...:-)
- Mit szólsz ahhoz, ha valakinek egy napon van a születésnapja és a névnapja?
- Mit adjak a fiam 18. születésnapjára?
- Kérdés azokhoz a lányokhoz, akik már túl vannak rajta: Ti mit kaptatok a párotoktól a 40. születésnapotokra?
- Ti milyen ajándékot adtatok párotoknak születésnapjára?