Missed ab után - nem vagy egyedül (beszélgetés)
Nagyon-nagyon sajnálom.
Nálunk első baba lett volna, 8 hetes UH-n vettek észre, hogy nem fejlődött tovább.
Csütörtökön volt a műszeres befejezés. Azóta, mintha összedőlt volna a világ körülöttem.
Nagyon szeretnénk kisbabát, de most a napok is csak vánszorognak, nemhogy 3 hónap. :(
Szia. Sajnos én 2x is átéltem ezt, tavaly és most nem rég szintén.
Habár van már egy gyerekem, de szerettünk volna testvért, végül az egyik 7-8 hetesen, most pedig 9-10 hetesen. Műtétileg kellett befejezni, mert az első esetben nem volt egyszer csak szívhang, ráadásul vérezgettem, a második esetben meg kaptam valami fertőzést és azzal kötötték össze a dolgot, hogy feljuthatott és kárt okozott. Sajnos méhsüllyedésem lett, és elégtelenül zárt a méhszájam, így nincs min csodálkozzak, hogy ez történt.
Nálam ez volt sajnos. Tavaly nagyon rossz volt lelkileg, most valahogy jobban bírom mint első alkalommal.
Sziasztok!
Tudom számtalan fórum született már sajnos a témában, de (szerencsére) egyik sem túl aktív.
Elsősorban olyan embereket keresek, akiknek át kellett élni ezt a szörnyűséget, és úgy érzik nincs kivel megosztani az érzéseiket.
Talán együtt könnyebb átélni ezt a borzasztó helyzetet. :(
További ajánlott fórumok:
- Válás után egyedül - lehetek újra boldog?
- Epilálás után kb 3 nappal megint elpilálhatok, pedig hiper-szuper gépem van. :( Egyedül vagyok ezzel?
- Ma délután elájultam - egyedül, otthon
- Ez az év a magány éve lesz. Egyedül hagy 35 év után. De...
- Egyedül szakítás után
- Missed AB után...nagyon szomorú vagyok!!:(