Missed ab után menstruáció, illetve terhesség (beszélgetés)
Biztos minden rendben lesz🥰🙏
Igen,sajnos mi lombikozunk,de nagyon sok ismerosomnek lett lombik mellett termeszetesen babaja,emiatt is remenykedem!Irok mindenkeppen,de toled is varom a jo hireket majd🥰
Helguci23
Gratulálok,jó ilyet olvasni 🥰
Neked amúgy hány naposak voltak elötte a ciklusaid?
Mert nekem 25-28 es az elso 35 napra jott...nem tudom,hogy mivel is szamoljak?!
Sziasztok!
Szeptemberben kiderült,hogy sikeres volt az első lombikunk,de sajnos nem örülhettünk sokáig ,mert a 10 hetes UH-n kiderült,hogy a 7 hétben megállt a fejlődésben!November 2-án megtörtént a missed ab!
Műtét után 35 nappal megjött az első menstruációm,aminek nagyon örültem,hiszen 6-8 hetet mondtak!
Általában 25-28 naposak voltak a ciklusaim!1 hete lett volna esedékes a következő,ha a 35 nappal számolok,a legutóbbi miatt...de semmi!
Létezik,hogy még hosszabb lett a ciklusom vagy reménykedve csináljak egy tesztet?Akinek volt missed ab,mennyire jött meg rendszertelenül,illetve akinek missed ab után sikerült a baba...mihez mérten csinált terhességi tesztet?
További ajánlott fórumok:
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- A menstruáció kimaradása után mennyi idővel érdemes terhességi tesztet végezni?
- Volt közületek valakinek esetleg terhességi tünete a beágyazódás után és a menstruáció esetleges megjövetele előtt?
- A menstruáció 4. napján mennyi esély van terhességre?
- Volt valakinek menstruációja terhesség alatt, illetve menstruáció szerű vérzése?