Miskolciak, tudna valaki segíteni, hogyan tudok ide eljutni? (tudásbázis)
4. gabbbicica (válaszként erre: 1. - Elkeseredett eszter)
2019. júl. 1. 11:20
én nem mennék arra, szörnyű utak, háromszor kiesik alattatok a kerék, mire átértek....
Ha bejöttetek a 3as úton, akkor a Futó utcára kell balra kanyarodnotok a Cementgyárnál, azon végigmenni majdnem az Egyetemig, lesz a kereszteződésben egy Lidl, és egy étterem, ott kell balra fordulni a Miskolctapolcai útra. Az pedig egyenesen kivisz Miskolctapolcára.
3. 0adc8842b1 (válaszként erre: 1. - Elkeseredett eszter)
2019. júl. 1. 10:53
Ha beértek Miskolcra, még az "AVAS"-i lakótelepnél visszafordultok, sűrün jár a 2-es busz, Azt kövessétek. Egyenes úton egészem be tudtok menni Görömböly-Tapolcára. Ha jól tudom még a bejáratnál van parkoló, de be is lehet menni jobban a busz végállomáshoz. A busztól balra elindultok, már kocsi nélkül befelé, akkor balra a strandfürdő - jobbra a Barlang fürdő. Kellemes kikapcsolódást.
2. Bless the child (válaszként erre: 1. - Elkeseredett eszter)
2019. júl. 1. 10:13
Waze!!!!!
2019. júl. 1. 10:06
Ha Pest felől a 3-as úton jövünk be, ugye jól láttam, hogy Görömböly városrészen keresztül is meg lehet közelíteni Miskolctapolcát, a Lavotta utcán keresztül? Utána balra az Erzsébet királyné útja és utána a Bacsinszky András utcán végig...?Oda autóval be lehet menni??
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Nagycsaládosok! Aki utazott már a fővárosi állatkertbe, segíthetne! Keletiből szeretnék eljutni, tud valaki segíteni?
- Londonban a nevezetességekhez hogyan lehet eljutni a legkönnyebben?Tud valaki segíteni, hogyan lehet legegyszerűbben tájékozódni?
- Vonattal szeretne az egyik ismerősöm Komáromba eljutni. Tudnátok segíteni, hogy honnan indul vonat? Melyik pályaudvarról? Előre is köszönöm!
- Papp László arénába szeretnénk eljutni, tud valaki segíteni?
- Tudna segíteni valaki, hogy Székesfehérváron a Buszpályaudvartól milyen helyijárattal tudok eljutni a Regionális Képzőközpontig?
- Tudna valaki segíteni, hogy lehet egyszerűen eljutni Sárvárról Bécsbe autóval?