Miről olvasnál szívesen egy hoxás hírlevélben? (beszélgetés)
2017.02.28-i hírlevél:
A HoxAkasztófában 14960 szóval játszhatsz.
A Betűcserélőben 12463 feladványt rakhatsz ki.
2017.03.14-i hírlevél:
A HoxAkasztófában 14960 szóval játszhatsz.
A Betűcserélőben 12463 feladványt rakhatsz ki.
Létezik, hogy két hét alatt egyik játékhoz sem küldtek be új megfejteni valót?
Nem szeretem a pellengérre állítást és megszégyenítést.
Gondolom te is tudod, hogy egy dolgozó csakis addig jó és kiváló, amíg fel nem mond.
Onnantól már nem nagyon dicsérik :)
Pipilni csak el lehetett menni, és közben gyorsan meglesni a tagsági változást :DDD
Képzelem, mekkora poénok születtek a dologból :D
:DDD
Ilyenről még nem is hallottam :D
És a kávészünetben lehetett böngészni? :DDD
Nekifutottam a 16 pont értelmezésének, de beletört a bicskám. :( Kisegítenél, melyik a vonatkozó passzus?
A kitiltás szerintem nem csak az érintett felhasználóra és a moderátorra tartozik, hanem arra a közösségre is, aki az illetővel kommunikációs kapcsolatban volt. OK, hírlevélben tényleg morbid lenne, viszont szerintem nem volna komolytalan, ha valamilyen csatornán értesülnénk az okokról.
Benne van a jogi nyilatkozatban.
Azért sem jó az ötlet, mert a kitiltás az érintett felhasználóra és a moderátorra tartozik, nem harmadik félre. Pláne nem hírlevél téma, nagyon morbid és komolytalan lenne.
Örömmel olvastam a mai hírlevélben, hogy a HoxAkasztófában 14960 szóval (pontosítsunk: feladvánnyal) játszhatunk. :)
"A Betűcserélőben 12463 feladványt rakhatsz ki." Ezen viszont meglepődtem. Azt gondoltam, hogy a két játék adatbázisa ugyanaz.
Miért nem teszel arról, hogy csak az engedélyeddel, és a forrás megjelölésével lehessen a portálról híradóban idézni?
Miért nem jó az ötlet?
Téged nem érdekel, hogy aki önként távozik, az miért döntött így?
Akit pedig ti zártok ki, azok hibájából
- tanulhatnának a jelenlévők
- megszűnnének a találgatások, siránkozások.
Nem gondolom, hogy az információk hírlevélbe írásával bárki személyiségi jogai sérülnének.
Aki ismeri, annak nem kell kiírni, aki meg nem ismeri, az nem fog rájönni honnan van. Ez így nem reklám.
A második felét nem tartom jó ötletnek.
Narancsszínű a felület. Ez nem elég reklám? :D
Viccet félre téve: mi lenne, ha a hírújságban közölnéd az adott napon távozó nicknevét.
Netán kategóriát megjelölve, hogy
- önként távozott - esetleg megérne egy misét a döntése oka -, vagy
- megsértett általad meghatározott szabályt: pl: vulgáris, politikai, személyeskedő, stb. hozzászólást írt.
Szerintem kérdezd meg a hírlevélben, miről olvasnának szívesen. Én pl. hiába mondok bármit, nem releváns, hiszen nem iratkoztam fel :)
A másik ötlet: írj ki szavazást, és hirdesd meg hírlevélben is.
További ajánlott fórumok:
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Milyen témájú cikkek keltik fel az érdeklődéseteket? Miről olvasnátok szívesen?
- Kedves leányok írjatok, mert bármiről szívesen beszélgetek, levelezek
- Milyen könyvet olvasnál szívesen?
- Miről olvasnátok szívesen egy magazin "óvodás" rovatában?