Miről írjak a blogomban? (beszélgetős fórum)
És pár héttel később beszéltem a mentőtiszttel,aki közölte velem, hogy köszönjem meg az őrangyalomnak, hogy élek,mert nem sokon múlott. És azt is elmondta, hogy a környékünkön most nagyon divat a Gina,korosztálytól függetlenül keverik. Volt olyan, hogy egy 45éves nőt vittek el,őt is totál eszméletlenül.
Én előtte is feladatomnak tartottam a drogmegelőzést (szakmám miatt),de azóta még jobban igyekszem szót emelni. Kisebb-nagyobb sikerrel. Most épp a drogprevenciós prezimen dolgozom,már ha van időm a munkák mellett.
Én anno mikor írtam - hagytam a komoly dolgokat másra - csak olyan témát írtam ami vicces volt és másokat is kikapcsolt.
...kezd el, és majd megjön az ihlet az írás alatt :)
Írj arról,ami eszedbe jut!
Végül is ez a blog lényege...elektronikus napló.
Nem kell feltétlenül komoly témákat boncolgatni...csak írd ki magadból,ami benned van!
Ja,a fórumáról másoltam be a nevét:)
Először én is azt hittem,hogy őő az!
Biztos?:)
Akkor gondolkodom még. :))
Ő nem az:))
Az Parisz20's volt:D
Írjál a szégyenről és, hogy az emberek mibe menekülnek ez a saját szégyenük elől.
Önbecsapásról is írhatsz, vagy hazugságokról, önáltatásról. Amúgy minél unalmasabb a témád annál többen olvassák és minél értelmesebb dolgokat feszegetsz, annál kisebb lesz a közönséged.
De úgyis arról fogsz írni, amiről van elég gondolatod és intuíciód a témával kapcsolatban.
Blogot arról szoktunk írni, amihez a legjobban értünk, ami a legjobban érdekel, amit szeretünk, amit jól csinálunk stb. Olvasni pedig azok fogják, akiket érdekel az adott téma, és azért olvassák majd a Tiédet (is), mert "szakértőnek" tartanak a témában.
Ha "csak úgy" írsz mindenféléről, ami érdekelheti a nőket/embereket, az nem blog, hanem egy portál (pl. női)
Mivel mindkettőből rengeteg van, nagyon jónak kell lenned, hogy sokan és rendszeresen olvassanak.
Sziasztok,
nemrégiben indítottam a blogomat és a kezdeti lelkesedés alábbhagyott. Pontosabban a lelkesedéssel nem is lenne probléma,de nincs ihletem. Mindenképp valami komoly,sokakat érintő témát szeretnék boncolgatni. Bulimia, Gina már megvolt. Esetleg tippek? Ti miről olvasnátok?
Üdv: Paris
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk bármiről 🙂
- Szoktál álmodozni?Ha igen miről....?
- Az a bizonyos karmikus találkozás - Láthatjuk előre? Lehet rá készülni? Miről ismerjük fel?
- Mit írjak egy kezdeményező iwiw-üzenetbe?
- Van olyan szó, amit a családod használ, de suliban, munkahelyen nem értették, hogy miről beszélsz?
- Hogyan tudom a blogokban a címkét úgy megírni, hogy a blogomban oldalra is kikerüljön?