Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mirelit péksüti fórum

Mirelit péksüti (beszélgetés)

tegnapelőtt 21:32

Én pogácsát és kakaós csigát szoktam sütni, szintén air fryerben. Jó, mert nem kell bekapcsolni a sütőt és elég gyorsan elkészül. Csak ha egyszerre sokat akarok sütni, akkor megy a sütőbe.

Általában Sparosat veszek, mert ott vásárolunk, de múltkor ott nem volt, így Pennyset és Aldisat vettünk. Nekem a három közül a Pennys jött be legjobban.

Reggel megsütöm, ha kihűlt, beteszem zacsiba és délután még meg lehet enni. Nem olyan finom, mint frissen, de ehető.

5. Myra
tegnapelőtt 17:37
Nem egészsèges
4. Kacsahercegno (válaszként erre: 3. - Fekete szőlő)
tegnapelőtt 12:56

Csak a mirelit 🤷‍♀️ Igazából egyébként is próbálom kerülni az ilyesmit, szóval annyira nem foglalkoztam vele, legalább van egy nyomós okom, hogy miért nem jó ötlet egy talicskányit betolnom ezekből 😅

Még közben a Lidl almás pitéje jutott eszembe, az a hosszúkás, az nem az a tipikus péksüti, de az is nagyon finom. Ilyesmi, nem tudom hogy pontosan ez-e az: [link]

3. fekete szőlő (válaszként erre: 2. - Kacsahercegno)
tegnapelőtt 12:42

Köszönöm!

Nem rám tartozik, de amúgy csak a mirelit péksüti hajt meg, vagy a bolti is? Mert akkor könnyebben lehet szűkíteni a kört, hogy megtaláld mi okozza a problémát.

2. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fekete szőlő)
tegnapelőtt 12:37
Nekem az aldisak nagyon ízlenek, főleg azok a mini pogácsák, meg a burekek, és szerintem később is finomak (air fryerben sütöm, nem tudom, befolyásolja-e). Lidl sajátmárkásakat is próbáltam, az kevésbé jött be, a kakaós tekercs jó, de pl. a fahéjas croissantszerűség nem annyira, de általánosságban nem rossz az sem. Ugyanakkor irtózatos hasmenésem van az utóbbi időben az összes ilyentől, nem tudom, miért.
tegnapelőtt 12:25

Sziasztok!

Kinek melyik mirelit péksütemény vált be?

Nem tudom mennyire fontos, de jenileg gáztűzhelyem van, így abban sütném. Illetve olyan terméket keresek, amit ha reggel megsütök, akkor a délelőtt folyamán fogyasztható. Tehát nem azonnal ennénk meg, de nem is állna napokig.

Legjobban annak örülnék, ha nem csak a márkát neveznéd meg, hanem hogy hol (melyik boltban, üzletben) kapható.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook