Mirelit péksüti (beszélgetés)
Én pogácsát és kakaós csigát szoktam sütni, szintén air fryerben. Jó, mert nem kell bekapcsolni a sütőt és elég gyorsan elkészül. Csak ha egyszerre sokat akarok sütni, akkor megy a sütőbe.
Általában Sparosat veszek, mert ott vásárolunk, de múltkor ott nem volt, így Pennyset és Aldisat vettünk. Nekem a három közül a Pennys jött be legjobban.
Reggel megsütöm, ha kihűlt, beteszem zacsiba és délután még meg lehet enni. Nem olyan finom, mint frissen, de ehető.
Csak a mirelit 🤷♀️ Igazából egyébként is próbálom kerülni az ilyesmit, szóval annyira nem foglalkoztam vele, legalább van egy nyomós okom, hogy miért nem jó ötlet egy talicskányit betolnom ezekből 😅
Még közben a Lidl almás pitéje jutott eszembe, az a hosszúkás, az nem az a tipikus péksüti, de az is nagyon finom. Ilyesmi, nem tudom hogy pontosan ez-e az: [link]
Köszönöm!
Nem rám tartozik, de amúgy csak a mirelit péksüti hajt meg, vagy a bolti is? Mert akkor könnyebben lehet szűkíteni a kört, hogy megtaláld mi okozza a problémát.
Sziasztok!
Kinek melyik mirelit péksütemény vált be?
Nem tudom mennyire fontos, de jenileg gáztűzhelyem van, így abban sütném. Illetve olyan terméket keresek, amit ha reggel megsütök, akkor a délelőtt folyamán fogyasztható. Tehát nem azonnal ennénk meg, de nem is állna napokig.
Legjobban annak örülnék, ha nem csak a márkát neveznéd meg, hanem hogy hol (melyik boltban, üzletben) kapható.
További ajánlott fórumok:
- Update péksütik és termékek!
- Melyik a kedvenc péksütid?
- Mit adtok reggelire a 16 hónapos gyereknek? A virsli és a péksüti már unalmas szerintem, a szendvicsről csak a felvágottat eszi le. Ötletek?
- Nektek melyik fajta mirelit zöldség/zöldségkeverék ízlik a legjobban?
- Mit lehet készíteni mirelit tengeri halfiléből, gyorsan, finomat?
- Szerintetek miért érzem rosszul magam ha pl cukros ételt eszem pl péksütit? ( szédelgés, rossz közérzet)