Mire utalhat a gyomorfájdalom, gyomorégés, minden ok nélküli sírás, hőhullámok? (tudásbázis)
Ha valami nagyon érdekes filmet nézel vagy olyat csinálsz ami leköt, akkor is előjönnek a tünetek?
Vagy elmúlnak, ha hirtelen koncentrálni kell valamire?
Ha igen, akkor idegi alapon lehet. Sok stressz, pánikbetegség.
De mielőtt egy orvos ilyesmit kijelent, komoly kivizsgálás előzi meg!!!
Lelki problémáktól függetlenül sem lenne szabad senkit csak úgy benyugtatózni.
eleinte csodat tesz ,majd idovel meg rombol,nem akarok kiterni ra reszletesebben,mert nem akarom feltepni a fajo sebeimet!
:) Egy igazi csodaszer, életelixir. :) Lehet ha jobban megvizsgálnák még a koronavírus ellen is hatásos lenne. :D
Anyámnak ha elfogy vmi idegi alapon felírt gyógyszere ami épp nem kapható mindig azzal pótolják. Már halomba áll itthon a frontin. :D
Jesszus, már cukorka lett? Láttam én számtantanárnőt, ahogy elfelejtett számolni, amikor Frontint vett be!
Nálam szinte mindennap megvannak ezek a tünetek, de én egyébként is sokat stresszelek. :/ A hátfájás az nem jellemző, nekem inkább a mellkasom szorít. Mintha beszorult volna oda a levegő, olyan érzés.
Refluxa lehet szerintem, meg lehet depis emiatt a kialakult helyzet miatt. Majd felírnak neki Frontint, azt mondják az mindenre jó. :))
Akkor klimax. De én azért a pajzsmirigyemet is megnézetném a helyében, mert lehetnek ott is gondok. Sovány vagy egyébként, vagy teltebb típus? Szoktál idegeskedni, mármint te aki ezt a fórumot indítottad? Nem te, Guruljka. :)
Oké, de a sírás? és a hőhullámok?
De egyébként vannak más problémáim is, vérnyomásingadozás, állandó légszomj, mellkasfájdalom, hasi görcsök, hasmenés, egyebek .. most pl, megettem egy lángost (én sütöttem), baromi jólesett, tökfincsi volt, de most kib*szott sz*rul vagyok, fáj a hasam meg hányingerem van, de szédülök is. Kitartást neked meg jobbulást, ha lecseng ez az egész menj el orvoshoz vagy csinálj tesztet!
Én inkább az elsőre tippelek, egyébként. A pajzsmirigy nem megfelelő működése sok betegségnek lehet a forrása. Én pl, refluxot kaptam tőle. GERD-em van, ez egy úgynevezett nyelőcső refluX.
Pajzsmirigy alulműködés vagy klimax. A pajzsmirigy alulműködés gyakori amúgy nőknél. De vannak erre tesztek. ;)
Mostanában van hogy elkezd fájni a hátam, a gyomrom, hányingerem lesz, egyik percben fázok, utána melegem van, majd rámtör a sírás minden ok és előzmény nélkül.
További ajánlott fórumok: