Mire utalhat a gyomorfájdalom, gyomorégés, minden ok nélküli sírás, hőhullámok? (tudásbázis)
15. Anyagi
2020. márc. 31. 15:15
Ha valami nagyon érdekes filmet nézel vagy olyat csinálsz ami leköt, akkor is előjönnek a tünetek?
Vagy elmúlnak, ha hirtelen koncentrálni kell valamire?
Ha igen, akkor idegi alapon lehet. Sok stressz, pánikbetegség.
De mielőtt egy orvos ilyesmit kijelent, komoly kivizsgálás előzi meg!!!
14. Guruljka
2020. márc. 29. 15:30
Lelki problémáktól függetlenül sem lenne szabad senkit csak úgy benyugtatózni.
13. lolita2112 (válaszként erre: 12. - Garabonciás)
2020. márc. 29. 01:58
eleinte csodat tesz ,majd idovel meg rombol,nem akarok kiterni ra reszletesebben,mert nem akarom feltepni a fajo sebeimet!
12. Garabonciás
2020. márc. 28. 23:19
:) Egy igazi csodaszer, életelixir. :) Lehet ha jobban megvizsgálnák még a koronavírus ellen is hatásos lenne. :D
Anyámnak ha elfogy vmi idegi alapon felírt gyógyszere ami épp nem kapható mindig azzal pótolják. Már halomba áll itthon a frontin. :D
11. Guruljka (válaszként erre: 9. - Garabonciás)
2020. márc. 28. 23:12
Jesszus, már cukorka lett? Láttam én számtantanárnőt, ahogy elfelejtett számolni, amikor Frontint vett be!
10. Garabonciás
2020. márc. 28. 23:04
Nálam szinte mindennap megvannak ezek a tünetek, de én egyébként is sokat stresszelek. :/ A hátfájás az nem jellemző, nekem inkább a mellkasom szorít. Mintha beszorult volna oda a levegő, olyan érzés.
9. Garabonciás
2020. márc. 28. 23:01
Refluxa lehet szerintem, meg lehet depis emiatt a kialakult helyzet miatt. Majd felírnak neki Frontint, azt mondják az mindenre jó. :))
8. Garabonciás
2020. márc. 28. 23:00
Akkor klimax. De én azért a pajzsmirigyemet is megnézetném a helyében, mert lehetnek ott is gondok. Sovány vagy egyébként, vagy teltebb típus? Szoktál idegeskedni, mármint te aki ezt a fórumot indítottad? Nem te, Guruljka. :)
7. Guruljka
2020. márc. 28. 22:30
Oké, de a sírás? és a hőhullámok?
6. Garabonciás
2020. márc. 28. 20:44
De egyébként vannak más problémáim is, vérnyomásingadozás, állandó légszomj, mellkasfájdalom, hasi görcsök, hasmenés, egyebek .. most pl, megettem egy lángost (én sütöttem), baromi jólesett, tökfincsi volt, de most kib*szott sz*rul vagyok, fáj a hasam meg hányingerem van, de szédülök is. Kitartást neked meg jobbulást, ha lecseng ez az egész menj el orvoshoz vagy csinálj tesztet!
5. Garabonciás
2020. márc. 28. 20:31
Én inkább az elsőre tippelek, egyébként. A pajzsmirigy nem megfelelő működése sok betegségnek lehet a forrása. Én pl, refluxot kaptam tőle. GERD-em van, ez egy úgynevezett nyelőcső refluX.
4. Garabonciás
2020. márc. 28. 20:25
Pajzsmirigy alulműködés vagy klimax. A pajzsmirigy alulműködés gyakori amúgy nőknél. De vannak erre tesztek. ;)
3. Guruljka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. márc. 28. 19:32
Mennyi idős is vagy?
2. df1e1c376c
2020. márc. 28. 11:18
Tul sok hiradot nezel.
2020. márc. 28. 11:08
Mostanában van hogy elkezd fájni a hátam, a gyomrom, hányingerem lesz, egyik percben fázok, utána melegem van, majd rámtör a sírás minden ok és előzmény nélkül.
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Változókori hőhullámokra kérnék javaslatokat
- Mi lehet a hónapok óta tartó gyomorfájásom oka?
- Mit javasoltok gyomorfájás enyhítésére?
- Mivel próbálkozzak gyomorégés ellen, gyógyszerek nélkül?
- Tudtok valamit gyomorégés ellen?