Mini felnőttek? Olyan ruhában járatnak csecsemőket mint ahogyan felnőttek öltöznek (beszélgetés)
Szia!!
Szerintem ez tök normális :-) Én a kisfiamra csak vadász zöld-barna-bézs színeket igyekszem ráadni.
Sőt, az apjával van egyforma pólójuk, és imádom ilyenekbe öltöztetni. Most vettem neki őszre leárazva egy nagyon kis vagány mellényt, szintén tök olyan, mint az apjáé. Farmerba öltöztetem, meg melegítőbe. Rugikat csak alváshoz használjuk... Nem divatosak:-)
Egyébként ha lesz gyerkőcöd, meg fogod látni, hogy te is csinosan, vagányan akarod majd öltöztetni :-)
Elhiheted hogy amit ráadok, az is kényelmes neki. Ha nem lenne, üvöltene. Én még nem láttam olyan babát aki nem üvöltött volna ha nem tetszik neki valami.
Pl most kiviszem, body+ rövid naci, de majd a vízparton kapja a vékony kis nyári ruhát...kantáros szoknya :)
Sziasztok!
Látom jó kis öltözködős fórum lett ebből...de ez sem olyan rossz...olvasom a hasznos tanácsokat.)
van köztetek Budapesti?
mert van egy anyuka aki mozgássérült...és neki kéne segíteni..van egy 7 hónapos babája..az anyát sérvvel műtötték...így segítséget keres én iezt hírlevélbe kaptam
A lanyomnak van tütüje, fiamnak halalfejes pulovere, most akkor megvetendo anyuka vagyok? :D
Ezek ellenere minden ruhajuk kenyelmes, puha.
A kötőset az enyém is utálta és a mai napig utálja.
A hálózsákot meg az összes gyerekem utálta.
mint korábban írtam, a lányom nem szereti a rugit, újszülötten sem, hosszú a lába, felül meg túl nagy..felhúzta benne a lábát és össze-vissza akadt...meg ilyen melegben rugi?
most lánykám bodyt hord mini szoknyával v rövidgatyával
rengeteg kalapja van, baseball sapija..de iszonyú válogatós, nem minden formát bírja, pl a kötősöktől herótja van...
Akkor mit adjak rá? Válogatós
én 36 évesen szültem a lányomat... azért annyira már nem voltam fiatal, és mégis dögös rucikat adtam rá.
Tangája még nem volt :D Viszont lakkos a körme :D
Pontosan.
Az én fiamon kb. kétszer volt rugdalózó összesen.
Szerintem is ráérsz majd akkor fogalalkozni a témával. Adok egy tippet, föleg, ha kislányod lesz, vásárolj neki Töröko-ban, ott aztán mindenhol csilli- villi, fidres- fodros, Hello Kittys, rózsaszín ruhákat vehetsz.
( Egy 32 éves.)
Pontossan igazad van anno mikor az en ma felnöt gyerköceim kicsik voltak mar akkor unisexben jarottam ahogy tudtam .
Ma az unokaim pont ugy jarnak Gant es hasonlo markaju baby ruhakban - nagyon is aranyosak kis mini kopiak !
ááááááááá, sztem bárki látja, hogy tök depis a sapitól :D
Meg még öreg is, legalább 5 évesnek látszik :D
(amúgy nagyon cuki) :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Indigó felnőttek! Kérlek írj, ha tudod magadról, hogy az vagy, de akkor is, ha még csak gyanakszol!
- Az amerikaiak miért a 18-21 éveseket küldték a háborúba meghalni? Miért nem a felnőtteket?
- Ki hogyan élte meg a csecsemőkorszakot légzésfigyelő nélkül?