Mindig fáj a mellem menzesz előtt, de most nem (beszélgetés)
A hosszú barnázás is az erős mell fájdalom az a progeszteron hiány jele szokott lenni.
Ha most egyik sincs, akkor az akár annak a jele is lehet hogy minden rendben van odabent :)
Érdemes lenne elmenni a következő ciklusban egy progeszteron vérvételre is akár.
Na igen, a másik téma a barnázás. Az is olyan, hogy van hogy egy napig barnázok előtte, de van hogy azonnal sötét piros vérrel indul.
De ha ez megnyugtatásként szolgál, szerintem holnap vagy holnapután reggel egy érzékeny teszt akár már kimutathatja.
Nekem van hogy 28 napra jön meg, van hogy 26 napra. Van hogy feszül előtte a mellem, van hogy nem. Van hogy szurkál valamelyik oldalon a petefészkem, van hogy egyáltalán nem. Van hogy pattanásos leszek előtte, ahogy megjön, van hogy egyáltalán nem. Van hogy van étvágyam a mestruáció előtt, van hogy nincs. Van olyan is hogy felpuffadok, van hogy nem.
Egyszerűen csak azért, mert az ember nem gép. Ahogy telnek az évek, a hormonháztartás is változik.
Ohhh
Én szerencsére szoktam érezni, meg amúgy is elég megbízhatóan működik a "berendezés".:)
Nem értem. Szeretnél teherbe esni, azért csináltál ovu tesztet?
Amúgy nekem is volt olyan időszak, hogy úgy fájtak a melleim menstruáció előtt, hogy ráfeküdni nem bírtam. Aztán ez szinte teljesen elmúlt. Változnak a hormonok idővel, a tested is változik.
Az, hogy eddig mindig fájt a melled nem jelent semmit.
Nekem hol ilyen hol olyan. Eddig mindig fájt, az elmúlt helyette batár nagy pattanások jönnek. Ha ez is elmúlik, jön valami más dühítő dolog.
Ez nem mérvadó, de ha nem szexelsz nem értem ezt a pánikot.
Nehéz mit mondani, a "csak alsóneműben értünk egymáshoz" elég talányos és félrevezető.
Megtermékenyüléshez kell spermium meg petesejt, ez a lényeg.
A mellfeszülés mértéke nem mérvadó, attól függ, mennyi hormon van a szervezetedben, az meg egy csomó mindentől függ.
Lehet feszülősebb és kevésbé feszülős hónap is.
További ajánlott fórumok:
- Menzesz előtti szexből terhesség?
- Soha nem érzékeny a mellem menzesz előtt, de most szinte már fáj
- Lehetséges, h megjön a menzeszem, ha nem tartottam szünetet, hanem tovább szedem a gyógyszert?nagyon feszül a mellem, ebből gondolom...
- Ha szeptember 8-án jött meg a menzeszem, szeptember 25-óta fáj a mellem, lehetek terhes, vagy túl korai ez az érzés?
- 2. napja fáj a jobb mellem. A melltartót nem bírom. Jövő hétvégén aktuális lesz a menzesz. Máskor is feszült előtte, de ilyen még nem volt
- 1 hónapja escapelle-t vettem be, utána meg is jött, de most is volt baj, 2 nappal a menzesz előtt, most késik. Lehetek-e terhes?