Mindent tönkre teszek a féltékenységemmel... ? (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mindent tönkre teszek a féltékenységemmel... ?
van olyan hogy 6-7 évután kezd az ember féltékenyleni talán mert a párom vissza ment dolgozni azért:)
csinos és szép de most látom igazán annak?
Kedves Pókerarc!
Had tegye amit Ő akar?Felőlem tegye,csak akkor álljon elém és mondja azt,hogy nem engem akar!Ilyen egyszerű!!!Nem kértem,hogy parancsoljon az érzésinek,csak hogy ha nincs köztük semmi akkor ne sms party legyen este 9-kor.És tudod azért r.banc,mert van párja,anyja,apja,barátnője és ezek után én úgy gondolom,hogy egy tisztességes nőnek,nem egy nős férfinak kellene írnia hajnalok hajnalán.Ja,ha már itt járunk!Ha olyan jó barátok lennének,szerintem egy kicsit zavarhatná az ,hogy a (barátomnak) a házassági gondjai pont miatta vannak.Vagy nem?Ezzel szembem a férjem elmondása szerint megsem kérdezett semmit tőle!Tudod csak azt nem értem,hogy az ilyen nők miért mindig nős pasikat kell hogy kifogjanak?Tudod ezt nem lehet tisztességes viselkedésnek nevezni.Nem vagyok maradi (24 éves vok),de nekem fontosak ezek a normák!És valóban vékonyabb,mint én,de szerintem nem vonzó!Nekem is lehetett volna nős férfival kapcsolatom,akivel haveri volt a viszony ,de tudtam,hogy családos ember,úgyhogy közöltem,hogy köszi,de nem!Ennyi az egész!Persze a férjem ugyanolyan hibás,ha nem hibásabb:)
Még egy kérdésem lehet,ha nem vagyok túl tolakodó?
Te pasi vagy,vagy voltál már szerető?Már Bocsi:):):)
Neked is igazad van, nem leenne szabad a dolgot túlreagálni, mert esetleg pont ezzel a viselkedéssel taszítja a másik nő karjába a férjét.
Viszont őt is megértem, szerintem sem normális dolog, hogy egy másik nő éjjel 3-kor sms-eket írogasson a férjének, azután az meg minden erejével azon van, hogy megvigasztalja a másik nőt. Ez nem normális dolog. Még akkor sem, ha barátok. Amúgy meg férfi és nő között ritkán van barátság.
Szóval legyen résen, de ezt ne mutassa ki. Akkor viszont belül őrlődik..
Nem lennék a helyében.. :(
Azt hiszem, hogy kivetítesz dolgokat!:-(( Nem csalt meg téged fizikailag és most az esik rosszul, hogy van bármilyen érzése. Nem biztos, hogy ezek olyanok, hogy feltétlen szerelmes gondolatai vannak, lehet hogy csak törődik vele. Az hogy mit érez miért nem kérdezed meg tőle!
Tudom, hogy veszélyes ez az eset és ahogy írtad kisebbségi érzésed van a másik nővel szemben, mivel ahogy írtad te duci vagy, ő pedig gondolom csinosabb!
Forgatókönyv a következő lesz. te egyre erőszakosabban tudni akarod, hogy mit érez, mire gondol, de pont ezzel a viselkedéssel kergeted. Nem azt mondtam, hogy engedd el, csak hagy, hogy had tegye amit ő akar. Ha ezt meg tudod tenni, akkor fog elmélyülni a ti kapcsolatotok is. Az érzéseknek nem lehet parancsolni, nem lehet megtiltani senkinek, hogy ne érezzen, akkor most mi ellen küzdesz??? Az érzések ellen...és ő miért r...banc, mivel nem tud kinek beszélni a problémáiról??
Szerintem gondold át ismét, aztán lehet, hogy másképp látsz majd dolgokat!:-))
Hogy őszinte legyek veled én is ezt tettem volna!! Az embert egy idő után baromira tudja idegesíteni ez a dolog, de hogy még őszintébb legyek, inkább tekintsd ezt szerencsének, hogy így alakult, mivel nem kell tovább agyalnod!
Elmondottak alapján a pasid szerintem biztos össze fog jönni a nővel...és akkor mi van, nem te kellettél neki és erőszakosan ki akartad harcolni, hogy csak te legyél neki! Lehet, hogy téged választott volna, de mivel te türelmetlen voltál és erőszakosan követelted a választ, így azt mondta, hogy sok vagy neki, de legfontosabb, hogy ne sajnáld!
Azon se lepődnék meg ha fél év múlva visszajönne...na akkor beszéljétek meg a feltételeket, amelyeket azután mozogtok. Ha az rendben, akkor nem kizárt, hogy folytatódni fog!:-))
Persze,a titkolás nem jó.Legjobb a barátot kezdetektől szem elé tenni,és szinte mindent nyíltan csinálni vele.
Én a kettesben találkozásban nem látok kivetnivalót,ennyi privát szférát meg kell hagyni a másiknak.Ha a párom nőkkel találkozna,nem örülnék neki,de ha van 1,max 2 barát-barátnője,én nem fogom neki azt mondani,h ne találkozzanak.
De ennek nem sok köze van a topikhoz,mert köztük a titkolózás,meg a barát-lány furcsa viselkedése azért elgondolkodtató.
Ha kollégák, akkor találkoznaqk napközben és tudnak beszélni...sőt minden nap! Nem értem miért kell még SMS és miért törli azokat?
Ilyenkor persze, hogy féltékeny az ember és nem is alaptalanul.
Tudod a mértéke nem mindegy és nem mindegy, hogy milyen gyakran...és azt se értem, hogy miért kell kettesben találkozni vele. Mond akkor neked is természetes, ha a mostani párod nőkkel találkozik, mivel csak barátok?
A bizalom pedig úgy marad meg, ha merünk beszélni róla, nem pedig eltitkoljuk. Ha eltitkoljuk, akkor kizárjuk a másikat az életünk egy részéből és nem merünk beszélni róla. Egy idő után pedig már csak azt látjuk, hogy egyre több titka van és az egyik hazugságot leplezni kell egy másikkal. ..és ekkor lakul ki a féltékenység, de nem alaptalan.
mert barátok..pl.
Én sem "kattannék" le egy barátról,ha a párom azt kérné.Viszont azt a lehetőséget megadnám a páromnak,hogy elmondja,neki miylen formában volna számára elviselhető az én kapcsolatom a barátommal,és ha őt zavarja,akkor pl. kevesebbet találkoznék vele,vagy megmutatnék neki pár emailt,amit váltottunk,hogy érezze a hangulatát a dolognak,hogy nem udvarlás zajlik..Ennyi engedményt simán megtennék a kapcsolatért.
Tehát azt szeretnéd,ha az egész barátságot,ami sok éve tart,sutba dobná,és akkor nyugodt lennél?
ha igen,ezt nem szabad elvárnod tőle..