Mindenkinek udvarol a pasim! (beszélgetős fórum)
Lehet hiba, de egyszeri alkalom miatt még nem estem neki.
Hidd el, ha ezt többször megpróbálná, jelezném, hogy ácsi.
Volt már olyan eset(nem simogatás), amit jeleztem felettesnek.
Ha te olyan nőkkel vagy körülvéve, hogy ők ezt élvezik, meg ettől jó lesz a napjuk, hát legyen.
Nekünk attól volt jó a napunk, hogy az egyik kolléga kiment az udvarra és minden szobába szedett egy kis virágot. Százszor inkább az ilyen férfiak társaságát kedvelem, keresem, mint a tiédet, mondom ezt úgy, hogy nem ismerlek és ettől még lehetsz kedves, normális ember.
Ez hiba, mert ha nem mutatod ki, akkor honnan tudná szegény?
Akinek eddig megérintettem a karját, az továbbra is keresi a társaságomat. Ebbe sehogy se fér bele a "menekülés", semmilyen értelemben.
Nem kell ennyire lovagolni ezen a menekülés szón, nem szó szerint kell érteni. Honnan tudod, hogy mit éreznek vagy gondolnak? Mel Gibsonhoz van szerencsénk esetleg, aki tudja mi jár a nő fejében?
Én sem mutattam még ki, hogy valójában mit érzek, mikor a kolléga megsimítja a karom, fogalma sincs róla, hogy legszívesebben "menekülnék" előle.
Te nem érted meg, hogy amit én csinálok, az belefér, mert előlem nem menekül senki.
Miért kell ilyen sarkosan gondolkozni? Nem egy simogatógép vagyok, csak kedves vagyok minden nőhöz.
Szerencsére előlem nem menekül senki. Nincs is rá oka.
Szerintem többekben az merült fel, hogy taperolok. :D
Van férfi kollégám sok, és többel már több, mint 10 éve ismerjük egymást és 10 évet tuti, hogy együtt dolgoztunk, de inkább többet.
Mindent tudunk egymás családjáról, anyagi helyzetéről, stb., de még sosem simogatott meg egyik sem.
Én elárulom.
Nem szeretem, ha megfogdosnak. Nagyon kevés embertől viselem el, hogy hozzám ér.
Nagyon vékony a vonal ,ami még belefér.
Ehhez is ( mint mindenhez)jó ízléssel kell nyúlni.
Ezt nem lehet tanulni,születni kell hozzá.
Egy kedves szó, jól megválasztva a szituációt belefér,de az érintés már nem igazán.
Ne legyen izzadság szagú az egész ,hogy mindenáron jópofáskodjunk az ellenkező nemmel.
Pont az ellenkezőjét váltja ki.
Itt csak azt nem tudjuk,hogy mi a mérték. Gondolom a FI is e tulajdonság miatt szeretett bele a párjába. Csak arra nem gondolt,hogy ezt el kell viselni a közös munka miatt. Váltson valamelyik fél munkahelyet. (Soha nem dolgoznék egy helyen a férjemmel.) Ahogy kialakult a párkapcsolat,abban a pillanatban a féltékenység is megjelenik. Ez is természetes dolog. Ekkor már egy köszönés a kolleginának is olaj a tűzre. Ezért írtam,hogy mi a mérték? Mert ugye ilyenkor a bolhát is elefántnak képzeljük.
Az érintés nekem sem fér bele.
A mufurc, és a ne simogasson között azért elég nagy az átmenet. Az állandó érintgetés és a jópofizás sem egy kategória, bár én az állandóan jópofizó kollégát sem kedvelem, hála istennek nálunk nincs ilyen....
Gondolom azért te sem örülnél, ha egész nap azt látnád a munkahelyeden, hogy más nőt simogat és dicsérget a férfi, aki elvileg a te párod, és ha ellenérzésedet fejezed ki, akkor te vagy a féltékeny hisztipi..a...
Attól, hogy ismétled, még nem lesz igazabb a nagy többségnél...
Senki nem írta, hogy nincs nő, aki élvezné, de a legtöbb nem, ha nem akar tőled semmit...
A szájkaratét is inkább negatív értelemben használjuk. Bocs.
Ez sem kioktatás, csak ha valaki flörtöl, nem szájkaratézik.
Az érintés résszel egyetértek.
De itt nem élcelődésről van szó, hanem flörtről. Az élcelődés, az egészen más.
Nem kioktatni akarlak, félre ne érts!
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- A tudományról mindenkinek, mindenkivel
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Egy férfi, aki mindenkinek udvarol
- A segítség mindenkinek jól jön! És aki segít, annak is öröm!!!!