Minden megráz. Mitől lehetek így feltöltődve? (beszélgetés)
De komoly ,azthittem en vagyok csak ilyen akit minden megraz
mar a telefonomhoz is felve nyulok hozza sot a kocsi ajtajat is csak ugy fogom meg hogy rahuzom a kezemre a puloverem ajtokilincs, villanykapcsolo, csapok minden raz ... neha furan is neznek ram mikor megyek be egy uzletbe vagy jovok ki es rahuzom a kabatot a kezemre
nagyon nem szeressem :(
Lehet, hogy van bennünk valami hasonló. Bár én ritkán teázom, de nem vagyok édesszájú, imádom a savanyút, elsősorban a citromot, citromlevet, citrált. Napi 1.5 liter citrált el is fogyasztok vagy limonádé formájában vagy csak úgy magát. A citromsav fizikai és kémiai tulajdonságait nem ismerem, de ha a citromnak köze van az elektromossághoz, akkor az nálam jelentkezhet.
Ezután gondolom, hogy nem lep meg, hogy az én hajam is mosás után - gyerekkorom óta eláll, égnek áll, amikor nem olyan hosszú, hogy a súlya lehúzza. Most éppen elállós stádiumban van, 15-20 cm, tegnap mostam. Én - akárcsak a citromot- ahogy öregszem, szeretem ezt a tulajdonságát, mert nem tetszik a fejhez simuló lapuló frizura és ez a formátum legalább megment a tupirozástól, berakástól.
Én már évtizedek óta elektromos vagyok, engem tkp nem is zavar, csak a fóruminditónak válaszoltam, mert közvetlen környezetemben hasonló esetről nem tudok.Ha már több mint 4o évet megértem igy, akkor bízom benne, hogy olyan nagyon veszélyes nem is lehet.
Farmerban is van műszál. Az irodai eszközök (nyomtató, klaviatúra, egér, stb.) mind műanyag. Sokat fogdosod ezeket, így feltöltődsz. Az íróasztal sem fából van gondolom, és a padló sem, ugye? Ja, a szövet is műszálas tutira, stb.
Szerintem manapság elég kevés a nem műszálas, műanyag dolog....
TI-nak : nálunk is ráznak a macskák, amikor simgatom őket különösen a sötétek és villog a szemük is.
- egyáltalán nincs műszálas ruhám.( farmer szövet kötött pamuit stb )
- a helyiségben ahol dolgozom, legalább 5-6 elektronikus (iroda)gép van, azok nem ráznak, csak a fésű és a macska.Az egész család a Shauma sampont használja.
engem, amikor a hajam hosszú ( 70-80 cm, sűrű sötét ) , meg szokott rázni a műanyag fésű. Mostmár ahogy öregszem - / 4o+ / kevésbé, azért néha még most is - de fiatalkoromban félelmetes volt. Amikor a fésűt az ölembe tettem, még a miniszoknyában a lábamat is megrázta. Persze túléltem.
Szüleimen nem tudtam tesztelni, mert anyukámnak bubi frizurája volt, apukámnak pedig ffifrizura. A fiamon sem látom ( bár neki - un. "taraja" van.
Akinek elmondtam azt hitte, hogy hazudok.
Fiam - aki a taraja ellenére nagy temészettudós -, valami plusz energiával magyarázza.
Ezzel nem vagy egyedül! :) Ugyanezt tapasztaltam.
Válaszolva a többiek felvetésére, nincs szárító gépem, nem szeretem a műszálas dolgokat, inkább a pamutot és a vásznat. Szóval már arra kezdtem gyanakodni, hogy elromlott a számító gépem, de amikor a cicusunk is "megrázott" az sok volt. :( De ugyanez a helyzet van, ha a kocsinkból kiszállok és be akarom csukni az ajtaját. Az utóbbi időben már az alkarommal lököm be, mert mindig megcsap és kellemetlen. Nem tudom mitől lehet.
Ma be akartam kapcsolni a számítógépet, megnyomtam a gombot és megrázott.
Tegnap délelőtt már egy órája a gép mellett ültem, hozzáértem az egérhez és megrázott.
Az egyik nap a cicámhoz hozzáérve úgy megráztuk egymást, szegény akkorát ugrott.
egy baráti látogatás alkalmával a vendégemhez értem és megráztam, éreztük mind a ketten.
Mitől lehetek így feltöltődve? És eddig miért nem? Semmi különös dolog nem történt, ami ezt okozza.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ránézésből milyen lány lehetek?
- 3 napja barna folyásom van, terhes lehetek? Segítsetek!
- Abszolút mindenféle terhességi jel nélkül, 2 negatív teszttel lehetek várandós?
- Lehetek terhes? Most várom, hogy megjöjjön, minden úgy van, mint máskor, kivéve, hogy reggel hánytam. Kb 5 perc alatt lejátszódott az egész.
- Folyamatosan minden megráz!! Mit lehet tenni?
- 17. kerületi kismamákat várok feltőltődni!