Minden fényképezőbe más memóriakártya kell, vagy egységes? (tudásbázis)
7. d345cbf72a
2010. jan. 11. 07:18
Elvileg egységes, de ha bemégy egy fotós vagy elektronikai boltba, bemondod milyen fényképezőgéped van, akkor ott tudnak tanácsot adni.
6. Magdi8
2008. ápr. 20. 22:13
Nézd meg, mert többféle kártya van, a használati utasításban megtalálod, hogy milyen való bele. Vigyázz a gagyikkal, én már ráfaragtam a Plus-ban vett 1 GB-os kártyával, mert nem működik a gépben. Kiírja, hogy kártyahiba. Máshol vettem másikat, az pedig tökéletes.
5. 0a6ce1d48d
2007. aug. 13. 08:38
Azért ajánlatos a tipusonként ajánlottat használni.
nem egyrforma a kép minőség mindegyiknél.
4. Krysty
2007. aug. 12. 16:57
Van olyan hogy ugyanannak a gyártónak két gépébe két külömböző kártya kell. Vanak olyan gépek amik XD és SD kártyával is működnek. Az SM kártya már kezd kifutni, de nagyobb elektronikai üzletekben lehet kapni.
3. Dócy
2007. aug. 12. 08:49
Japán gépem van,és XD kártya kell bele,ami drágább,mint,az SD.Úgy tudom,van olyan,amibe több féle is rakható,gondolom,az már újabb típus.
2. zsuzso100
2007. aug. 11. 14:56
Mindenhol csak SD kártyát látok, de nekünk régebbi Olympus fényképezőnk van, és úgy emlékszem - bár nem nagyon foglalkoztam a témával - ebbe Smart Media kell!
1. zsuzso100
2007. aug. 11. 14:55
Minden fényképezőbe más memóriakártya kell, vagy egységes?
További ajánlott fórumok:
- Milyen fényképezőgépet vegyek?
- 2012-ben Bp-en egységesen mindenhol május 7-11 között van az óvodai beíratkozás?
- Samsung Digimax s500 fényképezőről hogy kell memóriakártyára másolni a képeket amik a gépben vannak?
- Digitális fényképezőgép LCD kijelzőjét lehet javítani, vagy mindenképpen cserélni kell?
- Milyen az ideális beállítás egy digitális fényképezőgépen, hogy a lehető legtöbb kép férjen a memóriakártyára, jó minőségben?
- Joy napokon Foxpost kupon egységes, ugyanaz a kód mindenkinek?