Minden ami boszorkányság és mágia (beszélgetés)
csinálj neki egy védő amulettet.amit mindig magánál kell tartania.ehhez kellenek a következők:
egy piros flanel anyag,
horoszkóp köve,babér levél.
varj a piros anyagból egy girgisz zacskót,amibe tedd bele a fent felsorolt tárgyakat.majd kösd össze egy piros szallaggal.szenteld fel a védelem nevében,és akaszd egy nyakláncra,majd akaszd a kisfiu nyakába.amíg ezt hordja megvédi minden bajtol.miközben varrod a zacskót,gondolj errősen a kisfiadra hogy megakarod védeni őt.
remélem hogy ez segít.
áldottak legyetek!
az angyalok kisérjék
lépteiteket.
Szia!
Köszönöm a válaszod!:) Most éppen egy nyugisabb időszakon vagyunk túl, de pár napja újra kezdődött a pörgés, a nyughatatlanság, a hiszti.
Ahogy belegondolok, ez ilyen hullámokban jön elő. Pár hét nyugi, aztán újra kezdődik.:(
Ki fogom próbálni, amit leírtál, és nem csak miatta, hanem mert úgy mindenkire jó hatással lehet a családban.:)
Köszönöm még egyszer! :)
Sziasztok!
Nem is tudom hol kezdjem. Mindig is másnak éreztem magam, és vonzott az ezotéria világa. Különböző szakemberek (aurafotós, tenyérjós, természetgyógyász, kineziológus,stb. )véleménye szerint hihetetlenül magas az energiaszintem, és ha megtalálom az utam...akkor jó szellemi vezető lehet belőlem...a vén lelkem és magas energiaszintemnek köszönhetően.
Gyerek korom óta érzékeny vagyok a szellemek jelenlétére, és erősek a megérzéseim...a kártya sohasem hazudik...aztán vártam is, hogy történjen valami, ugyanakkor meg is ijedtem. Egy álmomban azt hiszem láttam magam az egyik előzőéletemből...szóval elég sok minden ért már...de ez még mindig kevés.
Nem régiben készítettem aurafotót...tudnátok ajánlani vkit, aki jó az elemzésében?
Egyébként hamarosan elkezdek egy chi kung nevű tanfolyamot, és elmegyek regressziós utazásra. Milyen tapasztalataitok vannak ezekkel kapcsolatban?
Sziasztok
Siralylany, a szemmel veres sajnos letezik...gyors energiaelszivast jelent, es szerintem nincs mit levenni arrol, akivel ilyen tortenik.
Ami a gyerekeddel tortent, az valoszinuleg megszallas, de szerencsere ennel sokkal valoszinubb modon valami rossz asztralis leny vagy lenyek vannak a kozeleben, es ezek zavarjak talan bantjak is.
Adok Neked nehany tanacsot:
A feher, valamint a kek es az ibolya szinu gyertyak fenye nagyon kellemetlen a rossz asztralis lenyekre nezve, es eros tertisztito asztralis szempontjabol. Nagyon valoszinu, sot, tulajdonkeppen biztos, hogy ilyen vagy tobb ilyen asztralis leny zavarja a gyerekedet.
Ajanlom neked, hogy most hirtelen jol fustold ki a szobaitokat teanak valo orvosi zsalyaval, mivel ennek a fustje es vizgoze osidok ota legendas arrol, akarcsak a fokhagyma, hogy taszitja a rossz asztralis lenyeket, es kivalo tertisztito. Igy fistoljed: vegyel egy kismeretu fem teaszurot, es szord bele a zsalyat, ha pedig darabos, akkor eloszor morzsolj szet nehany csipetynit a szuro aljara, majd erre szord a tobbit, mert a finom por konnyed gyullad. Ezutan mecses vagy gyertya folott melegitsd, amig kicsit fustol, aztan fujjad, amig alul jol parazslik. Mikor jol fustol, tedd a szurot egy fem tal vagy fazek tetejere, hogy a hamu es a netan kieso tuzveszelyes parazs ebbe essen.
Jo lenne, ha legeloszor minel nagyobb, surobb fustot csinalnal, aztan pedig ha lehet, minden este enyhet.
Azert szeretem az ilyen teaanyag- fustolest (lehet tobbfele novenyt is fustolni), mert vilagos, hogy mennyi benne a noveny, a hatoanyag.
Mivel a rendszeres ilyen fustoles egy ido utan kezd a hazban fustszagot okozni, en inkabb a gozolest hasznalom. Ez ugy van, hogy a konyhaban a tuzhelyen, szobaban nagyon biztonsagosan, tuzveszely- mentesen elhelyezett elektromos fozolapon vizbe kevert orvosi zsalyat es almaecetet (ez is rendkivul eros tisztito es rossz asztralis lenyt uzo) parologtatok. . . ezeket eloszor bo vizbe aztatom minel inkabb a nap elejen, ha otthon vagyok, meg is kavarom, es ha fozeskor mar elparolgott a viz, de erzodik, hogy meg van illata a novenynek, akkor toltok ra uj vizet.
Ha te ellenallo vagy a rossz asztralis lenyekkel szemben, akkor a gyerekedet is sokkal kevesbe zavarjak, igy igyekezz egeszsegesen elni, mert a jo egeszseg alapja az automatikus rossz asztralis lenyekkel es masokkal szembeni vedelem hatekony mukodesenek, es ha nem eszel minden este fokhagymat, akkor foltetlenul nyeljel le nehagy kis gerezdet lefekves elott, mivel a fokhagyma talan a legjobb tisztito es uzo a Foldon levo tobbszaz igen eros ilyen noveny kozul.
A fustoles es a gozoles mennyisege. . . mondjuk egy atlagos meretu, kb. 3, 5x 4 meter es 3 m magas szobaban szerintem napi 10g orvosi zsalya kituno tisztasagot es vedelmet nyujt, ha van mellette pl. ejszaka ego gyertya es a szoba eloszor eros, suru fusttel mar ki volt tisztitva.
Este a szobaban soha ne legyen teljes sotet...jo, ha pl. kintrol beszurodik feny, emelle azonban jo valami biztos, enyhe fenyforras is, mivel a feny is taszito, emellett vonzo is a jo dolgokra (energiakra es jo asztralis lenyekre) nezve. A legjobb, ha az agyhoz minel kozelebb, de a teljes biztonsagert pl. mely porcelan talba, alom kozben leverhetetlen helyre tett gyertya vagy mecses eg, es jo minden ejjelre egy atlagos mosdotalnyi vizet, benne esetleg nehany csepp almaecettel tenni, es ezt minden este cserelni kell, mert ez szivja magaba a rossz energiakat.
Nagyon fontos, hogy megvizsgaltasd a gyereked alvohelyet egy radieszteziassal, nehogy rossz energia oszlop folott legyen...addig is tegyel a gyerek agya ala a feje, a dereka es a labfeje ala a foldre egy- egy kiskanalnyi sot, es egy csipet es ezek melle egy csipet orvosi zsalyat, amelyeket ugy haromnaponta cserelsz.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. A szemmel verés létezik szerintetek? És, ha igen, hogyan lehet levenni arról, akit szemmel vertek?
Én hiszek az ilyen dolgokban egyébként, és van valami, amivel kapcsolatban, egyszerűen kétségbeesésemben, nem tudok másra gondolni, mint erre.
A fiammal szép terhességem volt, csodálatos szülésem, a kórházban csak evett és aludt, igazán nagyon édes tünemény baba volt. Egészen addig, amíg haza nem értünk a kórházból!:(((((
Először a nagymamámhoz ugrottunk be, útban hazafele, ott nem volt semmi gond.
Aztán hazaértünk, még anyósomnál laktunk.
Amint a konyhába beléptünk, és letettük a hordozót, körbe állták a sógornőmék, de én szóltam neki, hogy hagyják, és akkor még nem is volt semmi. Hanem, amikor felmentünk a szobába, egyszer csak kopogtak....bejöttek vagy 10-en, a szomszéd, a fia, a másik sógornőm, a lánya.....meg már nem emlékszem, még kik.
Ahogy kimentek, a fiam elkezdett üvölteni. Azután pedig állandóan csak sírt, reggeltől estig. Már a doki és a védőnő is csodálkoztak, hogy ez nem igaz, hogy ennyire, és ennyit sír. Anyósom azt mondta, ő felnevelt 5 gyereket, neki senki nem mondja, hogy egy gyerek így sír, ha nincs semmi baja. Akkor mentünk dokikhoz, senki nem talált semmit, de ő egyre csak sírt és sírt.:(
ma már 4 éves múlt, de azóta is egy nagyon sírós, nyughatatlan gyerek. Már elvittem pszichológushoz, kipróbáltam mindenféle nevelési módszert, semmi nem használ! Egyre jobba vagyok kétségbe esve. Ma kérdezte a keresztanyja, hogy nem verték-e szemmel ezt a gyereket?
Amúgy van egy lányom is, aki magam a megtestesült nyugalom. Pedig ugyanúgy nevelem mind a kettőt, sőt még így is, a fiamhoz több a türelmem, mint a lányomhoz.
Ha valaki tud valami jó módszert, segítsen. Már bármit kipróbálok, hátha valami eredményt hoz.
Fekete gyertyát is alkalmazhatsz, de fehéret is, amelyik szimpatikusabb. A negatív energiák levételéhez, a tisztításhoz általában fehéret használnak, de sok helyen meg azt olvastam, hogy a fekete a negatív "támadás" elhárítására jó.
Tisztísd meg olajjal a gyertyát. Közepétől-kifelé és közben mondogasd, hogy megtisztítalak minden negatív energiától, csak pozitív energiák vannak rajtad.
Ezután az aljától karcold bele a teljes nevedet, majd a hátuljára azt, hogy köszönöm.
Amikor ezzel kész vagy (én mág a gyertyatartót is meg szoktam tisztítani), akkor meggyújtod a gyertyát és elmondod, hogy azt kívánod, az összes negatív energia és azok, akik a közeledben vannak negatív emberek, távozzanak tőled örökre. Adhatsz egy időpontot is, hogy egy hónap alatt vagy egy hét alatt stb. következzen ez be.
Én reggel javaslom a gyertya meggyújtását, amikor egész nap otthon vagy és hagyd leégni. Ami fontos, ha vastag gyertyát veszel, akkor még éjfél előtt oltsd el és másnap folytasd, miközben a kívánságodat ugyanúgy megismétled.
Ezt a szertartást fogyó holdnál végezd el.
Most növő hold van, de április 29-től már fogy. Nem baj, ha mikor fogyni kezd a hold akkor is elvégzed, de úgy tudom, hatásosabb a mágia, ha közelebb van az újholdhoz kezdetéhez, tehát a fogyó holdszakasz vége felé.
Ugyanezt a mágiát elvégezheted kékkel is, ami védelmet nyújt. Ezt viszont éppen növő holdnál kell alkalmazni és a gyertyakarcolás másképpen működik. Ilyenkor, ha valamit bevonzani akarsz, akkor a gyertya aljától a közepéig karcolod bele a vezetéknevedet, majd a gyertya tetejétől a közepéig a keresztenevedet, úgy hogy egy vonalban legyen a név. A hátoldalára pedig azt a szót, hogy köszönöm. A további menet az ugyanúgy folytatódik, mint amit fenntebb leírtam.
Ezekről a mágiákról (sem) célszerű beszélned másoknak, mert akkor a leghatásosabb, ha magadban tartod. Az energiák összpontosuljanak csak a vágyadra, ne szóródjanak szét.:)
Gyertyaszínek
fehér - minden célra alkalmas
piros - szenvedély és alkotókészség
kék - béke, bölcsesség, beilleszkedés
narancs - munka, hivatás
barna - barátság
zöld - gyógyulás
lila - spiritualitás
fekete - ártalmas dolgok elhárítása
sárga - ész, értelem
ezüst - látnoki tevékenység
Gyertyamágiát javaslok.
Gyertyaszínek, avagy mit is jelképeznek, mire is alkalmasak...
Fehér:
az Istennõ
Felsõbb én
Tisztaság
Béke
Szüzesség
helyettesíti bármelyik másik színt
Fekete:
kötés
éleslátás
védelem
visszaveri a negatív energiákat
Barna:
különleges jóindulat
barátságok befolyásolására
Ezüst:
az Istennõ
asztrális energia
nõi energia
telepátia
elõrelátás
intuíció
álmok
Bíbor:
harmadik szem
pszichikus képességek
rejtett tudás
magas beosztásban lévõ emberek befolyásolására
szellemi erõ
Kék:
VÍZ
bölcsesség
védelem
nyugalom
jószerencse
leblokkolt kommunikáció feloldására
szellemi inspiráció
Zöld:
FÖLD
fizikai gyógyulás
pénzügyi siker
a Földanya
fa- és növénymágia
növekedés
személyes célok
Rózsaszín:
vonzalom
románc
törõdés
gondozás
bolygó iránti jóakarat
Piros:
TÛZ
szenvedély
erõ
gyors cselekvés
hivatásbeli célok
testi/nemi vágy
hajtóerõ
túlélés
a Hold vére
Narancssárga:
általános siker
ingatlanügyletek
törvényes dolgok
igazság
eladás
Réz:
szakmai elõremenetel
üzleti termékenység
hivatásbeli manõverek
szenvedély
pénzügyi célok
Arany:
az Isten
támogatás elnyerése
a férfias erõ
boldogság
Sárga:
LEVEGÕ
intelligencia
a Nap
memória
logikai képzelõtehetség
tanulás gyorsításához
mentális blokkok feltöréséhez
niko33, minden anyós "boszorkány"
:-)))))))))))
Mások tudtán kívül szerelmi kötést csináltatni vagy csinálni, mégha jó szándékkal is teszi, nem lehet.
és egyálltalán sem szabad szerelmi kötést létrehozni!! Segíteni lehet a szerelmet, de kötni nem.
Megérdemelte hogy rosszul lett, ebből is látszik nem volt jó amit csinált. Nem szabad más párok életébe beleavatkozni! Más életébe se.
Sziasztok.
Én óvnék mindenkit a mágiától, nem tudom, hogy lehet ezzel jót tenni. Lehet, hogy csak nekem van rossz tapasztalatom, mert valaki jót akart nekem a tudtomon kívül, és rosszul sült el! Legalább is a boszi, aki leszedett rólam egy kötést, ezt mondta. Azután meg nekem volt lelkiismeret furdalásom, mert nem akartam rosszat annak, akire ez visszaszált....
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk! Ki miben hisz? :) Angyalok, boszorkányok, és hasonlók,
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Anyós bajok avagy anyósom egy boszorkány!
- Normális, ha a főnököm boszorkánynak tart?
- Paulo Coelho - A portobellói boszorkány
- Vasárnap epres boszorkányhab lesz pohárkrémként tálalva. Az...