Milyen vízzáró réteget lehet tenni a csempe alá, esetleg a falra is? (tudásbázis)
nagyon szívesen!
burkolással foglalkozunk, csak onnan tudom :)
Lehet, hogy alulról majd valami fagyálló csemperagasztóval rakjuk fel a járólapot, a járólap meg úgysem engedi át a vizet.
A fal az, ami nehezebb eset. Mert a folyékony fólia ahogy most megnézegettem arra való, hogyha rákenjük, akkor a kamra felől védi meg a falat a nedvességtől. Nem tudom, hogyha a fal nedvesedik, akkor is jó-e, és nem dobja majd le magáról a fóliát.
A falra lehet kapni ún. folyékony fóliát.
Talajnedvesség ellen, fekete fólia, szerelőbeton, bitumenes nehéz lemez.
A kamránk -mivel földszint alatti padlózatú- a nagy esőzések alkalmával tavasszal beázott. Alulról a padlóból feltört a víz, a falak is kb. 1 m magasságban bevizesedtek.
Régebben is mindig eléggé nedves volt, soha nem tudtam ott zöldségeket tárolni.
Úgy gondoltuk, hogy nemsokára megcsináljuk. A parkettát felszedjük, és járólappal lerakjuk.
Csak nem tudjuk még, hogy milyen anyagot rakjunk a járólap alá, ami meggátolja, hogy alulról felvizesedjen.
Vagy esetleg a falra milyen anyagot kenjünk belülről a kamrából, hogy száraz maradjon.
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Szerintetek mire érdemes ma vállalkozni, aminek van esetleg valami jövője is?
- Testkontroll vki esetleg?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Szerintetek felelőtlenség 20 esetleg 18 év alatt gyereket vállalni?
- Ismersz valakit Erdélyben vagy esetleg Romániában?