Milyen vitamint adjak 3 éves gyermekemnek? (tudásbázis)
Mi most járjuk a bölcsi "végét". Tavaly augusztus közepén kezdtük..... húúúúúú, nem ijesztgetlek!
Az immuno kid jó!
Az én kislányom kéthetente volt beteg. (Az orra majdhogy végig folyt.) Idén tavasztól (áprilistól), amikor már több időt voltak az udvaron, már egyáltalán nem volt beteg. Hogy a közösséget szokta-e meg, vagy ennyit erősödött, nem tudom. A lényeg, hogy nem beteg!
Várjuk az ovit.... :DDD
Sziasztok!!
A gondom az,h kislányom úgy kb.2-3 havonta összeszed vmit.Lázzal,és hasmenéssel jár általában.Orvosnál voltunk,vérvétel stb.azt mondják idővel kinövi..nincs úgy baja hála istennek!!Viszont 1 hónap múlva kezdjük az ovit! Mit ajánlotok nekem,ha valaki hasonló cipőben jár,kérem segítsen!!Előre is köszi.Vmi probiotikus vitamin??? Szerintetek???
Immuno Kid.
Marslakócskák és társai felejtősek.
További ajánlott fórumok:
- Székrekedésre mit adjak 10 éves gyermekemnek? Normaflore?
- Barátnőm el szeretné vinni a gyermekemet 2 hétre Németországba nyaralni, mert ők ott élnek.Milyen papírokat kell ehhez beszereznem?
- Milyen étvágyjavító készítményt adjak gyermekemnek?
- 53 éves "mindig nagyon fáradt"és "egyből elalszik" férfinak milyen multivitamint adjak?
- 5, 5 éves fiamnak hőemelkedése van. /37, 4/. MIt adjak neki, hogy ne legyen beteg? Szombaton mennénk Hévízre. C vitamint kapott.
- Milyen multivitamint adjak a 3, 5 éves lányomnak, ami nem csinál nagy étvágyat? Jó húsban van, nem akarom, hogy elhizzon!