Milyen végzettség kell a bölcsidadusnak, ill. óvónőnek? (tudásbázis)
Türelemben nincs hiány, edzett vagyok :)
Még időm rengeteg van rá, hogy eldöntsem, majd meglátjuk mi lesz belőle. Mert Munkahelyemre vissza várnak, csak mióta belevágtunk a családalapításba, azóta folyton gyerekek közé vágyom! :)
Igen, megkaptam a választ, de gondolom látod, hogy még a témában nem zárult le a beszélgetés.
Köszönöm, hogy ilyen figyelmes vagy, hogy azonnal szólsz, ha elírok valamit!
Gondoltam, hogy okod nincs rá, hogy sértegess, de itt vannak bőven, akik a fórumokat járják, és kötnek bele mindenkibe. Ezeket senki nem látja szívesen.
a kérdésedre már megkaptad a választ: óvónőnek diploma, dadusnak érettségi utáni képzés
Én csak arra gondoltam, felhívom a figyelmed egy olyan tényre, ami kellemetlenséget okozhat egy esetleges főiskolai felvételinél.
Tudod: a helyesírás nem ízlés és kedv kérése, hanem szabályok összessége.
Nem megsérteni akartalak (erre ugyanis semmi okom nem lenne), hanem segíteni.
És kívánom, hogy a gyermekeid mellett sikeresen elvégezd azt a képzést, amiben utána szívesen elhelyezkedsz.
a dadus az óvónővel dolgozik,segít neki,nem nagy a fizetés.
A gondozónő mint én olyan mint az ovónő csak a bölcsiben gondozónők vannak,nincs segítségük egyedül látják el a gyerekeket és foglalkozásokat csinálnak velük.Ehhez E kategória jár ami főiskola előtti szint.
igyekszem nem összekeverni, de lövésem nincs hogy mi a különbség munkakörben pl.
csak arra próbálok rájönni, hogy ha mondjuk bölcsibe szeretnék majd dolgozni ahhoz mi kell
találtam egy ilyet, hogy óvodai dajka okj-s tanfolyam és nem kell érettségi sem.
Ez akkor mi akar lenni?
Sejtetem :)
köszi, nem tudom lesz-e a főiskolához elég erőm 2gyerek mellet, de az okj-s az tuti menne, és még kedvezmény is van rá kismamáknak :D
További ajánlott fórumok:
- Hobbiból szoktam varrogatni és érdekelne, hogy ha egyéni vállalkozóként szeretném ezt csinálni kell hozzá szakirányú végzettség?
- Titkárnöi álláshoz mindenképpen kell végzettség?
- Ha aprósüteményeket szeretnék árulni piacon, milyen engedély kell hozzá vagy végzettség vagy milyen papírok?
- Milyen végzettség kell egy babysitternek?
- Saját kocsma nyitása esetén feltétlenül megfelelő végzettségű embert kell foglalkoztatni?
- Ha házi sütiket szeretnék otthon gyártani vállalkozásként, ahhoz kell cukrász végzettség?