Milyen tanulsággal szolgál nekünk a csehországi helyzet? Hullámvasút! (beszélgetés)
Drága Guruljka!
Az utolsó lennék aki ez miatt cukkolna. Mérhetetlenül sajnálom, hogy ennyire félreértetted. Én kimondottan bírom és elismerem, hogy linkelsz ezzel másokat segítve.
Ez úton kérek elnézést ha félreérthető voltam. Buék neked.
Csak nem nagyon válogatod meg, amit linkelsz.
A legemlékezetesebb, amikor a járványbarátok oldalára hivatkoztál az oltások kapcsán.
Már akármennyire akartok is cukkolni azzal, hogy szívesen keresgélek időnként a neten (nemcsak a Google-ban, vannak más lehetőségek is), egyrészt nem tilos és nem veszélyeztet másokat, másrészt tanítják is itt-ott, hogy amit állítunk, azt igazolni is kell. Sőt belénk is nevelték. Ezért hozok gyakran linkeket. (Az itteni témákra nem kellenek könyvtári, levéltári hivatkozások.)
A linkek nem sorminták, hanem rákattintva elolvashatók, és az elolvasásuk nem jár sem fájdalommal, sem testi romlással.
Tanulság?
Hiszen nincs is járvány, csak ennek a kis covid-nak tök frankó a marketinges csapata. :)
Ki mondta, hogy nem kölyök pezsgőről beszéltem???
Pont én, aki az alkohol minden formáját gyűlölöm!?
nincs pezsgőm, antialkoholista vagyok soha életemben 1 kortyot nem ittam.
Ma se fogok.
Egyedül voltam vagyok leszek.
Most már engem is érdekelne a Vietnámi helyzet! Van valakinek valami infója róla?
Ott is "hullámvölgy" van?
A Cseh-országi nem érdekel, mert 1,5 óra autóval és megtudom, na de Vietnám, az egészen más!
Nem olvasod a hozzászólóidat, ej-ej...
És még a kocsiddal is dicsekszel. (Na jó, ezt csak a bosszantásodra írtam.)
Mennyiben befolyásolja a más országok törvényhozása és egészségügyi szabályai feletti felháborodás, hogy megfertőződsz-e?
Pukkancs!
Van pezsgőd?
Ma az pukkanjon! 😉
"an érdekel a malájföldi helyzet."
CSehország neked Malájföld? Itt van a szomszédban? Kocsiba bepattanok másfél óra és ott vagyok!
Van aki a munkába utazik ennyit naponta.
Malájföld?
Lehetne több nap is ilyen, elhatározás kérdése.
Én betartom a kötelező és az óvatossági rendszabályokat, de állandóan a járványon rugózni azért nem fogok.
Nem a pofátlansághoz van köze, ez beállítási kérdés.
Nekem is, és gondolom, még sokaknak az az aktív beállítása, hogy az új fórumok jelennek meg először.
Jelenleg a többi semmirejó nem látszik.
Szerintem vannak azért jobbak is.
Meg kíváncsibbak.
Meg akiket nálamnál jobban érdekel a malájföldi helyzet.
"Ja legalább ne nyitna róla újat"
Mondjuk tényleg a pofátlanság netovábbja ezt a szememre vetni pont ITT a hoxán ahol millió foygókúrás pasizós mit főztem ma stb fórum van.
AZ nem zavar senkit, hogy ötvenmillió mit főztem ma, 10 kilót fogytam stb semmirejó fórum van?
Igen.
Mit akartál ezzel mondani?
A fogyásra is, a terhességre, plasztikára is van 1001 fórum. Más szemszögből próbálja megközelíteni.
Persze ettől még ezen fórumtól semmi sem fog változni a vírussal kapcsolatban.
Milyen magyarországi információid vannak, ami összevethető a csehországival?
Szinte minden országban mást és másként mérnek. A publikálásról meg ne is beszéljünk!
További ajánlott fórumok:
- "Apró" hazugságok a nevelés szolgálatában?
- Gólyahess szolgálat!- Nálunk tényleg a gólya (is) hozza!!!!
- Mit érdemes Csehországból hozni?
- Van valaki esetleg Csehországból?
- Tényleg ugyanannyiba kerül Csehországból Szlovákiába telefonálni, mint Csehországból Csehországba vagy Szlovákiából Szlovákiába?
- Donorpetesejtes lombik Csehországban