Milyen szakmát javasolnátok annak aki szereti a gyerekeket? (beszélgetős fórum)
Ha van kedved világot látni, és megy az angol egy picit, ki tudsz menni nyárra Amerikába táborokba gyerekekre vigyázni. Az egyik barátnőm ezt csinálta, most jött haza és mesélte, hogy neki nagyon tetszett.
Meg el lehet menni bébiszitternek Nyugat-Európába, ezt is sokan csinálják. Anyagilag is megéri és tapasztalatot is tudsz szerezni.
üdv.
Szia
Természetesen szeretnék majd saját gyerekeket is. De az még távolabb van. Valamilyen suli vagy tanfolyamot szeretnék majd elvégezni munka mellett. Most van egy vendéglátói sulim pincér szakma. ( ha család van abban nem igazán lehet dolgozni meg öregen sem) És folyamatban van egy logisztikai ügyintéző.( ebbe csak muszályból jöttem)
Babákkal vagy kicsi gyerekekkel szeretnék foglalkozni.
Szia kislány!/nem pejoratíve/
Azt hiszem akár taníthatnálak ,hiszen a naygobb gyerekem 93 .-as Időben elkezdtél gondolkoznia témán az tény.Azt kell eldöntened melyik korosztály amelyik érdekel,bár a korod miatt ez még nem mérvadó.Azt próbáld meg eldönteni hogy gyereket akarsz,vagy más gyerekeit akarod nevelni ,nem mindegy!!
Hát most nekem az érettségin javítani kellene. Nem lett valami fényes. (valamelyikből tudom hohy jobbat érdemeltem volna) Úgyhogy majd szeretnék újra vizsgázni.
3db 3asom van (német magyar biosz)
2db 2es (matek töri)
jaja. :DD
Gondolkoztam rajta már én is. De már csak munka mellett tudnék menni. Nagyon sokba van a fősuli sajnos.
Hol lehet jelentkezni táborba felügyelőnek?
Lehet + probálom a fősulit. Ahoz hogy valaki védőnőkét dolgozzon kell főiskola?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- Smink gyerekeken
- 12 évre csökkentenék a büntethetőségi korhatárt. Gyerekeket börtönbe?
- Erős vérzés esetén mit javasolnátok egy 14 éves lánynak, ha a tampon felhelyezése gondot jelent?
- Hány éves kortól lehet külön szobába "költöztetni" a gyerekeket?
- Mik az esélyeim ha a férjem és szülei anyagiakkal akarják elvenni a gyerekeket?!