Milyen nevet adnál egy kisállatokról szóló kiadványnak? (tudásbázis)
Konkrét ötletem nincs, de gondolkozhatnál olyan címben is, ahol nem megnevezed az állatokat, hanem úgymond ők "szólalnak meg".
Valami olyasmit, hogy Életem az emberek között, vagy Segítség, lakásba zártak, Így szeretek én. Jó ezek bénák, csak azért írtam, hogy érthetőbb legyen mire gondolok.
Köszönöm, akkor én nem vagyok az értelmi fogyatékos, mert nekem válaszoltál. :P
Az előző hozzászólásodhoz, ha 1/4 annyira sikeres eszel a munkádban, mint én a sajátomban, nem leszel ilyen savanyú egresszív ember.
Tanulj, a hozzászólásokból is. A rosszul feltett kérdéseidért, ne másokat okolj! Tanulni sosem szégyen. Ha olyan választ kapsz, ami nem tetszik, nem muszáj azonnal bántásnak venni, ne magadból indulj ki! Van aki javítószándékkal ír, még akkor is, ha nem a kedvedre való.
Ignorálom, tehát mellőzöm, semmibe veszem azokat, akiket.. :)
Általánosságban írom, hogy értelmi fogyatékosoknak nem válaszolok, áérmennyi provákáló, bugyuta hsz-t írnak is. :)
A gépen túl is van ám élet, csak megjegyzem a beteges szószaporító és képernyő mögé bújó, unatkozó egyéneknek. :)
(UI: Biztos nem tudok itt feldobni olyan értelmes kérdéseket, mint te, hogy pl. idézlek: "Mi kellene ahhoz, hogy kutyát vagy macskát egyél?" :D
És nem lógok egész nap a hoxán vagy 7 éve nonstop, mint te, 100 ezer hsz-t gyártva szó szerint ész nélkül mindenhová, csak, mert nincs valódi életed, barátaid és normális elfoglaltságod és munkád. :) Na pá! :)
Tényleg, igazad van. Írni akarsz, de se témád, se címed, mással akarod a gesztenyét kikapartatni, aki nem ért,az a hülye, te meg a helikopter.
Lehet nem vetted be a bogyóidat, nyugalom a hosszú élet titka!
Jesszusom... nagy az Isten állatkertje! :) Szervusz, kötöködj máshol! Ezentúl ignorállak! :)
A többieknek köszönöm.
Nem tudom, mi volt Zulu1 kérdésében a kötözködő és főleg bunkó?
Hiányosan etted fel a kérdést, az nem az Ő hibája.
Mi lenne, ha nem lenne net és kútfőből kellene történeteket és címeket kreálni, netán komoly összeget kellene fizetni tanácsadásért?
Ja már látom.
Hm. Pl
Mesék a bundán tollon és pikkelyen túl.
Mindenféle kisállatok, amiket lakásban és házaknál tartunk.
Igen, a cím a legnehezebb.
Nem, te nem rosszindulatú vagy, szimplán ostoba.
Ennyi.
További ajánlott fórumok:
- Te milyen nevet adnál...
- Babanév top 10. Slágernevet vagy ritkát adnál inkább a gyerekednek?
- Te milyen keresztnevet adnál a Tiba névhez?
- Adnál olyan nevet a gyerekednek, ami neked nem tetszik?
- Ha most várnál kisbabát, milyen lány- és fiúnevet adnál a kicsinek?
- Milyen nevet adnál egy számítástechnika boltnak?