Milyen kutyát vegyünk? :) (beszélgetés)
Bocsánat még mindig csak mobilról van netem.
Folyt vagy a nagyapja. Állítólag az összes magyar csoki színű az ő kutyájától származik. Ezt kétlem azért. Nem todom a foltosoknál talán jobb a helyzet, beltenyészetileg.
Én dalmata párti vagyok ! Igazi gyerekbarát, nagyon ragaszkodó! Társasági fajta,hiába nagy testű,kimödottan benti fajta, a hidegre, kánikulára egyaránt érzékeny. Ha sétáltok vele és kifutattjátok az elég. Makacs tud lenni az igaz.
Menhelyi kutyus. A gyerekori barátnômnek menhlyről vitt haza egy kvyust az apukája, mi lehettünk kb. 9-10 évesek. A kutyus kb. 1 éves volt. Mikor hazavitték ő is odakapott a barátnőmnek. Egy ideig szájkosárban volt otthon a lakásban. Aztán egy nagyszerű kutyájuk volt 13 évig. Lehet nálatok is türelem kellett volna.
Spániel is jó fajta. Beltenyészet nagy az biztos. Újpesten , aki alatunk lakott tenyésztette őket kannal. Nem tud úgy spani kerülni a környékre, hogy ne az ő kutyája legyen az apa v
Kafaaa:)
Az enyém mindig majd szétrobban a boldogságtól,és mindig fel van pörögve,állandóan magyaráz.:DD
shar-pei; hihetetlenül intelligens kutya, lakásban tökéletesen tartható. Az én volt kutyusom jól kijött a cicókkal és a gyerekekkel, amellett első osztályú házőrző is volt.
Viszont - sajnos - igazi, megbízható tenyésztőt nem tudok ajánlani, az enyém is megsínylette a felelőtlen szaporítást, 8 évesen az elhatalmasodó bőrnyavalya és állandó fájdalom miatt el kellett altatni.
Minden kutyával álom az élet, feltéve ha kutyaként kezeled, és normálisan viszonyulsz hozzá.
A kutya viselkedése nagyon nagy részt a gazdán múlik. Persze vannak fajta jegyek, de azokhoz lehet alkalmazkodni.
17 éve tartok beagleket. Kutyakozmetikus voltam.
A beagle ideális választás kint benti kutyának. Sétáltatni kell de ez minden fajtára igaz. Spánielt felejtsd el. Rettenetes a hazai állomány mind egészségileg mind idegrendszerileg. Esetleg még valamilyen terrier lehetne jó.
Mi hoztunk Tenyésztőtől,Menhelyről,Netről.
Netről találtuk meg az Igazit:)
Állatkereskedés?
Itt ülsz a net előtt,2perc alatt találsz kutyát.
Nem hangzott el kérdés, így nem is válaszoltam, csupán reagáltam.
Amúgy meg ha nem teszik,akkor ne olvasd.
Kifejezetten intelligens lehetsz,ha ilyen mondattal bírsz valaki hozzászólására válaszolni.
Szerintem sokan a tieidtől is tudnának.Amúgy meg ha nem teszik,akkor ne olvasd.