Milyen kutya legyen? (beszélgetés)
az se rossz:)
akkor tuti mindenkinek jut meglepi:D
Te beszélsz??
Egyébként azért mondtam, hogyha nem tud vele foglalkozni,amit egyébként totál megértek, akkor nem kell neki kutya. Ennyi.
Te egyszerűen ne vedd fel.
És lám megint eszetlen vitafórummá alakult egy kérdés. a lavina ha elindul...
A kutya kérdéssel nem értek egyet de nem ítélkezem. Mindenki eldönti hogyan és miként tart állatot...
Az más tészta hogy az erkölcsi és egyéb vészjelzők néhányunknál megszólaltak..
nem haragszol meg?szerelmes lettem:D
igen jó csaj vagy
ezt csak ugy nöi szemmel jegyezném meg:D
"ostobara","dogeikkel"
Hm,ez annyira szinvonalon aluli volt,hogy meg vitatkoznni se allok le veled.Mindenesetre sokat elarult rolad.
ezért szeretem Döncit bármit is adok neki enni mindig olyan hálás nekem.és soha nem szól vissza hogy:Ezt elsóztad te barom.
max több vizet iszik utána:D
Sokan arra probaltak ravilagitani,hogy akarmilyen fajtaju kutyust is valasztasz,mindegyik igenyli a torodest.Az,hogy a vizsla elhelyezeserol gondoskodtal az becsulendo,de nyilvan az uj jovevenyt is jol meg kell gondolnod,nehogy a vizsla sorsara jusson.Ugy ertem,hogy valami miatt megsem passzol a csaladotokba es neki is mennie kelljen.Minden kolyok kutya ugral,hisz jatekosak,allatorvoshoz kell vinni,oltasokat beadatni,megfeleloen gondozni,etetni,es jo meleg esovedett alvohelyet kell neki biztositani,de mivel kutyarol van szo ha nem neveled es nem foglalkozol vele ido hijjan,akkor elott utobb a unalmaban a kertben is kart tehet.
Azt irod nem vagy egy szemetlada,oke ez rendben is van,de ez meg keves.A szemetlada es a jo gazda kozt oriasi az atmenet.Gondold vegig annak a kis allatnak milyen elete lenne nalatok?!
Ha mas lenne a helyzet szivesen irnek fajtat is,de nem veszem ezt a keresztet a hatamra,hogy ajanlok neked vmilyet es esetleg ott sinylodjon a kertben,mert nincs idotok vele foglalkozni.
Szerintem is kicsit at kene gondolnotok mennyire "kell" ez a kutya most nektek,es nem e lenne idoszerubb esetleg par ev mulva.
Ez persze pusztan jo tanacs,ha akarod megfogadod ha nem meg nem.
További ajánlott fórumok:
- Mi legyen a kutyám neve?
- 3 éves gyermek mellé panelban kistestű kutya vagy macska legyen? Nem tudom, félek, hogy nehogy allergia jelentkezzen...szerintetek?
- Hogyan szoktassam le a kutyámat arról, hogy mindent felegyen az utcán?
- Milyen kerítést ajánlatok virágoskert elkerítésére kutya miatt?(olcsó és jól átlátható legyen)
- Mi legyen a kutyakozmetika szalonom neve?
- Milyen kutyatápot adjak a blökinek, hogy a széklete rendben legyen, és tápláló, biztosan jóminőségü kaját kapjon?