Milyen korosztálynak való a disco? (tudásbázis)
:)
és "Nem csak a 20 éveseké a világ"
az senkit nem zavar, hogy létezik ilyen magyar szó, hogy diszkó?
nem disco hanem diszkó
nem sex hanem szex
nem plus hanem plusz
írjunk már normálisan!
Doris27 13. hozzászólásával értek egyet.
Nem azt mondom hogy 25 év felett már ne menjen az ember soha sehová, de aki kifejezetten DISCOBA vágyik egy bizonyos kor felett azzal már szerintem valami probléma van
Nem ezt írtam,de úgy látom nem bírod ki hogy ne a tiéd legyen az utolsó sor.Robbanj akkor fel a baromságaiddal és kis bottal is ropjad a bugit.Nem szeretem ha kiforgatják a szavaimat és te éppen ezt teszed és okosnak próbálod magad mutatni holott szerintem a látszat csal.Szép napod neked is!
Ha neked ez annyira fontos én tudom,hogy nincs igazad,meg forgatod a szavaimat,de legyen!Én ki birom hogy a baromságaidra ez után nem válaszolok!
Szép napot neked is!
Bocsáss meg, de ez marhaság! Nem tudom, miért baj az, ha valaki 30 fölött néha el szeretne menni szórakozni, ne adj isten diszkóba.
Azért 30 fölött, már ne is haragudj, nem áll meg az élet, még több gyerek után sem.
Én már voltam olyan diszkóban is, ahol öregemberek és öregasszonyok is voltak.
Igaz, hogy mindez falun történt.
Itt nálunk 13-17-ig járnak a fiatalok diszkóba. Van, hogy nagy ritkán elmegyünk a barátnőimmel, és hülyén érezzük magunkat eleinte...
Az lenne a normális, ha 18 éven aluliakat be sem engednének.
egyébként attól is függ, melyik helyre akarnak menni.
a Morrison's nem az a tipikus diszkó
az ma már a 14-20 éves korosztálynk való
ha nem akarja, hogy csókolommal köszönjenek neki, ne menjen :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen korosztályt részesítesz előnyben? Kedvesednek, párodnak, szeretődnek?
- Mi a véleményetek erről a ruháról? Milyen korosztálynak való?
- Melyik korosztálynak való ez a táska?
- 15-16 éves lányok, fiúk - milyen parfüm, illat a menő ebben a korosztályban? (Ajándékötletnek kéne)
- Vegyes- vagy korosztályok szerint válogatott csoport a megfelelőbb?
- Mi lehet az oka annak, hogy a 3 éves kislányom nem a korának megfelelő játékokat szereti, hanem a kisebb korosztálynak valót?