Milyen kerékpáros sisakot vegyek a fiamnak, ami tényleg megvédi a fejét ha elesik? (tudásbázis)
8. trapiti (válaszként erre: 2. - Wecuska)
2013. aug. 8. 14:20
A Decathlonban nagyon jó minőséget kapsz jó áron. Én alaposan átnéztem anno, és végül görkoris sisakot vettem a lányomnak, jobban körbefogja a fejét, nemcsak a feje tetején van mint a biciklis... és kényelmesebb is, azt mondja.
7. Wecuska
2013. aug. 8. 12:47
köszönöm.
6. 9b10f3d7ff
2013. aug. 8. 09:39
Én is úgy gondolom,a kerékpárt árusító helyeken megbízhatóak a sisakok. A miénket lehet hátul állítani, hogy pontosan a fejre illeszkedjen. Márkáját nem tudom, pont most ajándékoztam el. Ja és ne feledkezz meg arról sem, hogy jól szellőzzön, ne izzadjon bele a gyerek. Vele együtt vásárold meg, hogy olyat válasszon, ami neki is tetszik, örömmel használja.
5. zefex (válaszként erre: 4. - Kitrákotty)
2013. aug. 8. 09:17
Igen, az nagyon fontos, hogy felpróbálja! Stabilan kell állni, de ne szorítsa, legyen kényelmes!
4. kitrákotty (válaszként erre: 2. - Wecuska)
2013. aug. 8. 08:21
Szerintem a legtöbb sisak jó ilyen célra.
Ha megbízhatót szeretnél, inkább kerékpáros szakboltban vásárold meg. ja és próbával mindenképp!
3. zefex
2013. aug. 8. 08:18
Nekünk azt mondta a szakeladó, hogy az a sisak védi meg, ami a fején van! Néztünk nagyot, mire azt válaszolta, nem kell rajta sokat agyalni, álljon stabilan de kényelmesen rajta, és használja!
Már mentette meg az életét. A sisak eltört, ő megúszta egy kisebb agyrázkódással. 3 nap kórházban megfigyelés alatt volt, utána ülhetett vissza a bringára :D
2. Wecuska
2013. aug. 8. 07:14
Nagyobb bringát kapott a fiam és mindenképp szeretnék venni hozzá egy fejvédőt is.Ajánlanátok nekem valami megbízható márkát?
1. Wecuska
2013. aug. 8. 07:13
Milyen kerékpáros sisakot vegyek a fiamnak ami tényleg megvédi a fejét ha elesik?
További ajánlott fórumok:
- Le tudod-e rajzolni emlékezetből a kerékpárodat anélkül, hogy rénéznél előtte?
- A kerékpárosoknak mindent lehet?
- Ti mit tapasztaltatok a kerékpározástól? Várom a tapasztalatokat.
- Mi a véleményed az új kressz-szabályról, miszerint a kerékpárosok behajthatnak az egyirányú utcába szemben az autósokkal?
- Tavaszi kerékpáros KRESZ-teszt
- Fiamnak felírta a doki a Ribomunyl inmunerősítőt. Van valakinek tapasztalata? Tényleg jó? Használ? Nem lesz a kúra után beteges a gyerek?