Milyen idős kortól érdemes műanyag kismotort venni? (tudásbázis)
Így azért érthetőbb :D
Az én unokaöcsém a fogkitörést simán megoldotta a saját udvarukon játszva, még csak nem is rohant.
Ezért mondtam, hogy nem eszköz függő :)
Az én fiam másfél évesen kapta,de akkor volt már olyan idő hogy ki tudtunk menni vele.
Nagyon hamar ráérzett ez ízére,most egy év után is imád vele száguldozni.
Talán ha kétszer esett el vele,pedig már murvás úton is jár vele elég sokat.
Nekem tavaly volt egy éves a fiam nyáron akkor volt már neki de nagy.Még most sem jó neki.
Vettünk neki egy gurulós lovat imádja az állatokat :-D azt egyből tudta hajtani.
Szerintem ez gyerekfüggő van amelyiket érdekli van amelyiket nem.
Amúgy van kis lábbal hajtos autója is azt sem hajtja.
Én hétfőn vettem a kisfiamnak 18hónapos.
2nap alatt egész jól rá érzett a dologra,először hátrafele lökte magát,az könnyebb volt,de most már előre is sikerült neki.Persze nem folyamatosan,de majd ki alakul.Ha már stabilan tud járni,akkor nyugodtan lehet venni.
Az én lányom kb másfél évesen kóstolt bele. Két idősebb kisgyerekre vigyáztam, tőlük leste el.
Húsvétra kap, mert ami volt, már lerongyolódott, ami van, az egy bébitaxi. Ezzel is próbálkozhatsz, mert négy kerékkel kicsit biztonságosabb, és megtanulja a lábbal hajtás művészetét :)
Ilyen idősem már száguldozott :)
Vigyázni kell, mert mint a villám :D
További ajánlott fórumok:
- Műanyag vagy fa szánkót érdemes venni kisfiamnak?
- Átlátszó műanyag cserepet hol tudok venni az orchideámnak Szombathelyen vagy környékén?
- 3D-s mesefigurás műanyag poharat hol lehet venni?
- Hol lehet műanyag gyerek autó formájú ágyat venni?
- Porszívóhoz alkatrészt lehet valahol venni? A porszívócsövem műanyag része szétjött :-(.
- Lehet a görkorcsolyához másik kerekeket venni(a műanyag vagy a gumi kerék a jobb?)? Ha igen akkor hol? :)