MIlyen "hétköznapi" ételeket, élelmiszereket, gyümölcsöket...stb. nem szeretsz? (beszélgetős fórum)
spenót, sóska, zöld és sárgaborsó főzelék, zöldbab főzelék, pacal, körömpörkölt, grízes tészta, tenger gyümölcsei,vad ételek, tejbegríz.
Gyümölcsök közül a málnát.
szalontüdő, vadas, sárgaépa, sóska, disznóhús és a belőle készült kaják, felvágottak. Még a szagától is undorodom.
Nekem nagyon büdös.
nem szeretem krumplifőzeléket, a rizseshúst, a lecsót, a krumplis tésztát 5 évente megeszem, ha nagyon muszáj, halászlé és egyes káposztás ételek nagyon nem jönnek be..
káposztás tésztát még nem ettem, de a gondolatától is borzongok
a halak közül csak a tengeri hal jöhet számitásba, viszont a tengeri herkentyűk már nem
ugyebár van amit nem eszek meg, és van amit nem szívesen, ritkán.
amit nagyon nem szeretek: gesztenye- bármiben legyen
banán- amikor nagyon éhes voltam eljutottam a feléig, de aztán rosszul lettem tőle :S
kékszőlő, eper, kapor (ettől kiráz a hideg), szalonna
LECSÓ,sóska,sárgaborsóleves/főzelék,natúr joghurt,főt zeller,főt hagyma,gránátalma,galamb.
Hirtelen ennyi jutott eszembe!
Tatár bifszteket még nem ettem,nem is tervezem! Nyers húst nem ennék meg, még ilyen néven sem!
Assszem én is válogatós vagyok!:)
Kizárva: Körömpörkölt, pacal, lebbencsleves, rizseshús (ettől undorodok, sokan kinevetnek miatta, de ez van)
gyümölcsök közül: kivi, füge
zöldségek közül: sárgarépa, fehérrépa (no, gondolhatjátok,hogy a húslevesem milyen "gazdag"), karalábé, kelbimbó
Édességek közül: dobostorta (a szagától is émelygek), zserbó
Amúgy nem vagyok ám válogatós, tényleg. :-) A spenót pl. az egyik kedvenc kajám.
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyümölcsöt / zöldséget ettél ma?
- Havonta vagy több hónapra vásárolsz élelmiszert?
- Házi sütemények hétköznapra, vasárnapra, vendégfogadásra, ünnepekre
- Mit főzzek hétköznap? (gyorsan elkészíthető ételeket várok)
- Epekövesség, és rosszindulatú hasnyálmirígy esetén milyen élelmiszerek, gyümölcsök, alapanyagok ehetők, ill. milyen élelmiszerek lúgosítók?
- Milyen élelmiszerek, zöldségek, gyümölcsök tartalmaznak B-vitamint?