Milyen gyakran történik az meg, hogy egy lány beleszeret a dílerébe? (beszélgetés)
Csak nem valami jó anyagra fáj a fogad? ;D
Vannak jó füveim. Kiváló tejja készíthető belőle! :)))
Eleg gyakori... ha a pszichologiajat nezed, aki drogos, az fuggo. Az, hogy jol erezze magat egy szemelytol fugg.
Ez a szerelem valojaban nem szerelem, de o annak fogja megelni.
A nagy szavak....
Nekem van diplomám és arra is úgy tanultam, hogy közben mást is csináltam.
Ezer éves történetek. Pl. a HACCP szabályozás. De ezzel nem hiszem, hogy nekem meg kellene küzdenem, hacsak nem olyan helyen dolgoznék. Én is írhatnék szakszavakat, de nem teszem....
Undok módon azt gondoltam, hogy valaki nem tudja használni a díler fogalmat.
Nálad biztos idősebb:)
Tiszta fejjel az odafigyelős tevékenység közben is lehet másra is odafigyelni. A nők erre képesek:)
Persze bedrogozva lehet nem megy egyik sem...
Na, így pontosítva rögtön egyszerűbb rá a válasz, hiszen napi szinten, szoros kapcsolatban él itt mindenki a dílerrel és ismeri az összes lányt is, aki tőle szerzi be a cuccot.
Ugye nem mondod komolyan, hogy erre a kérdésedre választ kapsz itt? Vajon miért érdekel pont ez a téma? És hány éves is vagy?
Szerintem erről nem vezetnek sehol statisztikát.
Tény hogy könnyen függőségbe kerülhet tőle.
Állítólag az elrabolt és fogvatartott nők is gyakran beleszeretnek a fogvatartójukba egy idő után.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Férjhez megyek, de beleszerettem a párom tanújába!!!S.O.S.
- Elmondjam a férjemnek hogy beleszerettem valakibe?
- Egyik barátnőm beleszeretett Schiffer A.-ba
- Segítség, a főnököm kikezdett velem...én meg beleszerettem!!!
- Nagyon rosszul érzem magam. A férjem mellett beleszerettem valaki másba, de én ezt nem akarom! Mit tegyek?