Milyen gyakran főzitek ki a cumit, kiskanalat? Babaszobát hogy takarítjátok? (beszélgetés)
Nálunk már nem aktuális a fertőtlenítés, de amikor picik voltak a lányok, folyékony fertőtlenítőszerrel sterillizáltam a cumit, evőeszközt. A szilikonok uis nem bírják a főzést.:(
Sajnos túlzásba is vittem, a kisebbik lányomnál még fél évesen is fertőtlenítettem mindent, így gyomorfertőzést is kapott, mivel túl steril volt a gyomra.:((((
A takarításnál semmi extra nem volt, most sincs, ugyanúgy takarítok, mint a többi szobában. A gyerekszobát viszont naponta kell porszívóznom, mert előfordul, hogy bekerül egy-két falat.
A fiacskám 4hónapos, de már leszoktam a fertőtlenítésről.
De úgy hallom igazán mindenki csak az elején csinálja ilyen mereven....aztán kopik ez a dolog. Na meg ugye kell egy kis koszt is enni:)
Szintén.
neki kell cumi mert hasfájós s a cseppek is azért.Nagyon nagyon sír a drágám olyankor :(
A cumit többször elhagyja az ágyában,vagy ha a kinti ágyon fexik, ilyenkor én forró vízzel átöntözöm, napi egyzser kifőzöm 5 percre.
Kiskanalával gyógyszert adok napi 5x, azt uúgy teszem mint a cumival.A babaszobát heti 1x leferőtlenítem mindenhol(ágy, pelenkázó, szekrény, padló)Ti?
További ajánlott fórumok:
- Milyen rendszereséggel takarítjátok a lakást?
- Párásító gépet használ-e valaki a babaszobában? Mik a tapasztalatok?
- Ki hogyan takarítja a tuskabint? Praktikák, tanácsok?
- Hogyan rendezzük be a babaszobát, ha nem tudjuk a babánk nemét?
- Szerintetek mikor "illik" berendezni a babaszobát és a baba kelengyét összekészíteni?
- Bilit mivel, hogyan takarítjátok?