Milyen feltételekkel igényelhető a CSOK használt lakásra? (tudásbázis kérdés)
segitseget kellene kerni.
Ilyen anyagi helyzetben lakasvasarlasba belemenni enyhen szolva kockazatos.
Tuti nem kaphatsz. Aki GYES-en van kizárt, mert kell egy igazolás TB-től h 180 napja van munkaviszonyod, és neked nincs. Be kell mutatnod egy nullás adóigazolást, ami a BAR lista miatt nem megy. Szóval itt is bukta a dolog.
Egyébként kell erkölcsi bizonyítvány, nullás adóigazolás, és a TB-től egy igazolás, h van 180 napja munkahelyed, vagy a párodnak. És az igénylő mellé kell egy társ, a társnak nem kell a TB-s igazolás.
Sziasztok
Nem találok semmilyen fórumot és bejegyzést a csokkal kapcsoltaban. Èrdekelne hogy van köztünk olyan aki ezt meg tudta igényelni? Mik a pontos feltételek? Az érdekelne hogy kaphatok-e ha gyesen vagyok? Kell e munkáltatói igazolás? 12éve élek a gyerekeim apjával, de nincs bejegyezve. Így is kérhetem? Milyen igazolások kellenek hozzá? Ha BAR listán vagyok igényelhetek, mert kölcsön nem kell mellé!!?? Ès NEM A 10+10MILLIÓ-s érdekel hanem az alap csok 3gyermek után. Köszönöm a segítséget.
További ajánlott fórumok:
- Mik a feltételei egy kisbaba örökbefogadásának? Hova kell fordulni?
- Tudja-e valaki, hogy meglévő, de szocpolra szerződést nem kötött lakásra baba születésekor igényelhető-e szocpol?
- Fel tudom -e venni a szocpolt olyan használt lakásra, melyre az előző tulajdonosok már igénybe vették azt?
- A nyíregyházi önkormányzatnál lehet igényelni szülési támogatást? Ha igen, mekkora összeg és milyen feltételek mellett igényelhető?
- Milyen feltételekkel igényelhető lakásfenntartási támogatás?
- Szocpolt lehet igényelni használt lakásra is?