Milyen egy számotokra megfelelő párkapcsolat? (beszélgetős fórum)
Hasonló értékrend, kommunikáció, szex. És nagyon fontos, hogy bízzunk egymásban.
A tökéletes partner FÉRFI. Magabiztos, erős jellem, annyira gátlástalan, amennyire kell. 😄 Intelligens, szórakoztató. Szenvedélyes. Nem sajnál rám pénzt, időt, energiát. Türelmes. Számíthatok rá, nem csak a szája jár.
30 éve azt szeretem a legjobban a férjemben, ahogy szeret, és ezt nem rest naponta kimutatni, ami nagyon ritka.
Egyébként párt sosem szempontok alapján talál az ember, sőt, sokszor az ember átértékeli a korábban vélt szempontjait :)
Szamomra a ferjem az ideális. Szeretem, mert szeretem.
Az alábbi tulajdonsagai szerintem sokat segítenek, hogy jó legyen a kapcsolat: velem nagyon kedves; értelmes; türelmes; van, hogy vicces, viccelődő;
Hiretelen ezek jutottak az estembe.
Mik azok a tényezők amiket fontosnak tartotok egy kapcsolatban?
Milyen nektek a tökéletes partner?
Mik azok a tulajdonságok amiket nagyon szeretnétek vagy szerettek a párotokban? Manapság nagyon ritka egy teljes értékű kapcsolat , ezért érdekel ,hogy mik is azok a dolgok amiket érdemes figyelembe venni ha párt választunk?
20/L
További ajánlott fórumok:
- Akinek nőgyógyász a férje/barátja, milyen ember a párkapcsolatokban?
- Szerelem! Szeretet! Szex! 3 alap dolog egy párkapcsolatban. Érdekelne mi számotokra a fontossági sorrend?
- Milyen könyvet lenne érdemes elolvasnom, ha nem értek a pasikhoz, és a párkapcsolatok terén sem vagyok túl szerencsés?
- Egy egyedülálló nőnek milyen lehetőségei vannak, ha gyermeket szeretne, de párkapcsolatot nem?
- Milyen párkapcsolat építő programokat ajánlanátok?
- 40 éves házasságban élő vagy elvált férfiak írjatok, mi a véleményetek, mi a titka a jó párkapcsolatnak, milyen egy jó feleség!