Milyen edzést tudtok javasolni, amit napi 40 percbe bele tudok sűrteni és eredményt is hoz? (tudásbázis)
6. mothertiger
2015. jún. 17. 16:38
A Zóna tényleg jó, sokan dicsérik.
Én a YouTube-ról kerestem videókat. A FitnessBlender edzésvideók között találsz neked megfelelőt. Minden napra, változatosan.
Nekem 8 hónap alatt klassz alakot csinált.
Sajnos ez már a múlté, de ez már nem ide való történet... :)
2015. jún. 16. 17:36
Péntek Enikő Zóna edzés.keress rà...
A legtutibbb!!!!
4. szandi9006
2015. jún. 16. 16:44
Szia!
A hasprés mindig jó. Ha van okos telefonod akkor van egy app ami szerintem nagyon jó és ingyenes Napi hasi edzés a neve. De érdmes sporttal foglalkozó oldalakat végig böngészni. Én a sifutógépet szoktam használni és mellette még uszom, de ezek neked nem opciók. Mindenképpen néz körül a neten biztos fogsz találni megfelelő leírást egy 40 perces edzéshez.
3. főnix01
2015. jún. 16. 14:37
Valaki?
2. főnix01
2015. jún. 15. 18:30
Nos, szàmoltam, gondolkodtam, ès csak dèlutàn van időm arra, hogy mozogjak valamit. Ès ez is csak 40 perc maximum. Jobb közèrzetet szeretnèk. Az egy màsik dolog, hogy a combom ès a fenekem lötyi lett a fogyàstól :-( edzèsre csak otthon van lehetősègem. Futâs, vagy bàrmi szabadtèri mozgàs kilőve :-( mit tudtok javasolni?
1. főnix01
2015. jún. 15. 16:45
Előre köszönöm a vàlaszokat! :-)
További ajánlott fórumok:
- Melyik a leggyorsabb eredményt hozó mozgás forma?
- Tudtok javasolni jó nőgyógyászokat Kecskeméten?
- Egyszeri vagy krónikus felfázásra mit tudtok javasolni?(Gyógyszereken kívül is)
- Tudom, hogy adhat téves eredményt a terhességi teszt, de ez gyakorlatban is igaz? Tapasztalatokat kérek! Köszi
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Ki mit tudna javasolni a megtermékenyülés nagyobb valószínüsége érdekében...?