Milyen bébiőrt vegyünk? (tudásbázis)
nekem a kutyám volt a bébiőr :DD komolyan!!!
mikor fel kellt akkor jelezte ,bállt az ajtóba és csoválta a farkincáját :)
másik meg ,csecsemő halál elkerülö fektetőt használtam és ennyi ,én ilyenekre nem költöttem ;)
be vallom öszintén ha most lenne babám akkor mindent másképp csinálnék ,sok sok felesleges dolgot nem vennék meg ! ;) most ha meg lenne az a pénz akkor (lekötve) akkor most jó lenne vagy.. hagynám tovább lekötni és ha fiam kijárja a 8.dikat akkor lenne miből tovább tanuljon vagy egy szép ajándékra! ;) jó most t4osztályos még ,hamar elrepült az idő!!
szép napot mindenkinek;)
Nekünk légzésfigyelős Angel Care volt, az nagyon megbizható, de Ti ha jól vettem ki, csak mikrofonos őrt kerestek, azokat MÉG nem ismerem :)
Bérlésre nem gondoltatok?
Szia Mily!
Nem tudom, milyen hatótávolságú babaőrre gondoltál, de nekem van egy eladóm. Nem azért akarom eladni, mert nem jó, hanem azért mert mi egy olyan családi házba lakunk ahol a födém tele van vassal, és nagy telkünk van és a telek végén már nem jó a vétel. (mobiltelefonálással is gond van) Amúgy maximálisan meg voltam vele elégedve. Amúgy ez egy Tefal Digitális babaőr. Ha felmész a babaszoba(pont)hu-ra és rákeresel, megtalálod! Dorka
Mindenképpen vegyétek figyelembe, hogy hol szeretnétek használni, mert van elemes és vezetékes bébiőr is; van amelyiknek csak az "adó" részét lehet elemmel használni, a "vevőjét" pedig nem. Természetesen a hatósugár is fontos.
Nekünk nem márkás készülékünk van, eddig sokat nem használtuk. A problémája az érzékenysége, hiába van a legérzékenyebb fokozatra állítva, csak akkor "jelez", ha már sír a baba.
Nekünk nem volt eddig.De én is szeretnék venni egyet,mert a gyerekek külön szobába kerülnek.(Eddig hely szüke miatt velünk laktak)
Én azt hallottam,hogy a philips a legjobb.Bár annak kell utána nézni,hogy melyiknek menni a hallótávolsága,amit kibir.
Szeretnénk egy bébiőrt, mert a kislányom külön szobába kerül, és jön a kistesó. Ha nem muszály nem ugrálnék fel minden nyikkanásra éjszaka a nagyobbikhoz, hogy addig is pihenhessek. Hétvégén megyünk barátokkal a hegyekbe és jó lenne ha mindketten el tudnánk hagyni a szobánkat miután elaludt a kislányom.
De olyan nagy a választék és akkora a szórás az árban hogy teljesen tanácstalan vagyok. Ráadásul már volt egy rossz vásárlásom, szerencsére visszavették. Állandóan zúgott.