Milyen az új Lenovo A536 telefon? Véleményt, tapasztalatokat várok! (beszélgetés)
Milyen az új készülék???????
Furdal a kiváncsiság???
szia, én is a madiaban akartam venni de az egész pesti üzletláncukban egyetlen darabot nem tudtak a kezembe adni, mondtam nekik h ha rendelnek hívjanak, de a mai napig nemtörtént meg!! ez egy hete történt...
viszont a bestbyte-ban tudtam venni negyvenért és két év garival, még ismerkedem a telefonnal de nekem nagyon tetszik :)
Kedden rendeltem meg, napokig tartó dilemmázás után. :) Nekem főleg a processzor, memória s belső tárhely mérete volt az elsődleges szempont,na meg persze az ár. Még szoknom kell a Sony E Xperia Minim után, mert ugye ez jóval nagyobb. :)
Nem sok időm volt még ismerkedni vele, de eddig tetszik. Volt hozzá egy szilikon hátlapvédő, de én olyat szeretnék, ami a kijelzőt is védi. Ilyet visznont eddig még nem sikerült találnom, sőt, a Mediában lévő univerzális tokok közül a legnagyobb is kicsi neki... Végül tegnap rendeltem 6 dollárért egy flip tokot, csak ugye az is 15-60 nap, mire megérkezik...
De jó neked!!!!
mikor rendelted meg?én ma akartam de már nincsen raktáron, csak 30-án várható.
Leirod majd a véleményedet a telcsiről?
Az enyém is céges, nem ezen múlik :S Talán szerencse kérdése.
Mindenesetre legközelebb nem androidost veszek, az biztos.
Ez valószinű!Sehol nem kapom meg mert mire vettem volna elfogyott..........
Az Emag-nál van de nem merem bevállalni ,nem tudom adnak -e mellé garit?
Arról a cégről tudtok valamit,rendelés stb.
Nekem Sony xperiám van, E1.
Rendszeresen lefagy, most éppen szervizben van, mert elromlott a mikrofonja. 3 hónapja vettem.
Most vagyok vásárlás előtt, és nem tudok dönteni ,hogy a Lenovo -Sony xperia E1 válasszam!
Segitsetek dönteni!,már az összes teszteket végig néztem,de döntésre nem jutottam.
További ajánlott fórumok:
- Eltartási szerződés----véleményt várok
- Ötleteket várok telefon hátlap díszítésére!
- Lenovo A2010-es telefon
- Tapasztalatokat várok! Ha vannak köztünk telefonos utazásszervezők, írjatok!
- Hogyan történik a Lenovo Vibe X2 telefon fájljainak másolása USB-n keresztül?
- Sony Ericsson C510. Jó telefon? Tapasztalatokat várok.