Milyen az elet 3 picivel?Kicsi pici pocaklako (beszélgetős fórum)
Az biztos, hogy a fontossági sorrend is átrendeződik,lehet, hogy nem lesz rend a házban tulajdonképpen maximum csak néhány óráig(míg alszanak). Meg kell próbálni nagyon sokat figyelni mindre, bevonni őket a maguk módján a feladatokba,sose érezzék magukat kirekesztve. Ha oviba fog járni a nagy, és te viszed őket reggel, na, az nem egyszerű az első időkben, mert csak két kezed van, de azért megoldható:)
Tényleg hamar összenőnek:)Biztos jól eljátszanak majd együtt, és a nagy felfelé húzza őket a fejlődésben,mivel mind őt fogja utánozni mindenben...
Szia!
Gratulálok én is:) A lányom 5és fél, a középső nagyfiam 3 és fél, a legkisebb nagyfiú 2 éves.
Most már könnyebb, az első időszakban viszont nagyon nehéz volt a 3 gyerkőccel. A két nagy ovis, a legkisebbel vagyok itthon, lassan ő is kezdi az ovit és szeretnék visszamenni dolgozni, nemrég szaknyelvizsgáztam mellettük, most angolt tanulok, ráadásul mi a házat is folyamatosan újítottuk, stb, stb.. én mindig azt mondom, nem a három gyerekkel nehéz, hanem mindazzal a sok problémával, amivel még szembesülni kell, ez pedig független a gyerekek számától.
Amikor mind a három egyszerre beteg volt, no az nem volt könnyű, most már sokat erősödött a kis szervezetük.
A kis korkülönbségnek számtalan előnye van, nagyhamar összenőnek és együtt játszanak. Valamelyik nap pl. azon kaptam magam, hogy amikor bejöttünk az udvarról, a nagyok vetkőztetik a legkisebbet, nagyon aranyosak voltak:)
Ja, és rettentő elevenek, már többen megjegyezték, ritka mozgékony gyerekek:D
3 gyerek mellett már lazább a szülő is, könyebben veszi a nehézségeket, és az idegrendszere is sokat erősödik:D
Az egyszerűség kedvéért:
á (Alt GR)
é
ú
ó
ô Alt 147
ű Alt 251
í Alt 161
Szia, az én hármaskám, aki kisfiú, 2 hónapos, van egy 3 éves nővére és egy lassan 5 éves bátyus.. nekem főleg a betegséges hetek nehezek..
Gratula! :)
Kell majd a segítség!
Vegyesen?első kettő lány, 3. fiú,4. lány,5. fiú.
A két fiú egy szobában van, két lány is,csak a legnagyobb(12)van külön.Mindegyik másként reagálta le a kistestvért.Voltak nehezebb időszakok, sőt még most is tart a 4.-nél,de mégis szeretik egymást. Nem volt császár. Minden szépen ki fog alakulni, persze kell egy kis idő, hogy mindenki megszokja az új helyzetet.
Először is gratulálok!
Nem egyszerű az élet, de szép:)
Nekem 5 gyerekem van, a legkisebbek: 4 éves, majdnem 3 éves, és 10 hónapos.A nagy már tud segíteni, de ő iskolás.
Neked lesz segítséged?