Milyen anime-t ismersz/szeretsz (beszélgetés)
Ja és én járok anime conra is *-* Vagyis eddig 2x voltam, de nagyon jóó volt, fantasztikus élmény :)
Jó kis cosplayek voltak, egyszer majd én is cosplayezek valakit : )
Imádom az animéket, a legeslegnagyobb kedvencem a Nana Mondjuk ez egyértelmű nálam, hisz teljesen magával ragadott az egész anime, egyszerűen imádom, fantasztikus története van, van benne romantika, izgalom, humor,jó zenék, minden ami kell..!! :)Mintha nekem találták volna ki xD Kedvenc karakterem természetesen Nobu :$$ :))) Nagyon kawaii, igazi kis romantikus figura*-* De Kicsi Schint is szeretem, a kis nőcsábász :P : D : ) Hachival meg sokmindenbe hasonlítok xD Bár azért én nem vagyok olyan nyafi mint néha Ő xD : DDD >_<
Remélem folytatni fogják az animét, mert tovább akarom nézni..:$:))
További kedvenceim a Nana után:
Candy Candy (gyerekkorom nagy kedvence )
Lovely Complex (ezt is imádom )
Kilari
Inuyasha
Death Note
Yu yu hakusho
Kaleido Star
Fullmetal pánik
Sailor Moon, Inuyasha, Vándorló palota, Kaleido Star
régen még néztem a Dragon Ball-t
MatsumotoJun hallod te vmi nagyon nagy NANA fan lehetsz ha már ennyire zenekart akarsz alapítani :D na de jo...:P
Szal az animek...hát amit én ugy különösebben szeretek az a Jigoku Shoujo meg a Vampire Knight...mindkettőt ck dicsérni tudom, mert szerintem a mangához képest mindkét adaptácio baromi jól sikerült :D (L) >.<<<<
Sziasztok!!
Én egy 15 éves, Kaposmérői lány vagyok. Nagyon szeretnék egy Black Stones tribute bandát alapítani. Én Nana helyébe lépnék, igaz nincs olyan "hű de nagyon jó" hangom, de a legtöbb BLAST számot tudom énekelni. Aki Kaposvár környéki, és úgy érzi van tehetsége és kedve a dologhoz, az írjon ide, vagy privibe, mindegy!
Köszi előre is!!!<3
Köszönöm szépen a segítségedet!
Tegnap megkapta, azóta is csak ezzel játszik. Nagyon imádja! Úgyhogy tényleg nagyon hálás vagyok a tanácsért.
Hugom 19 éves és nagyon szeretni.Állítólag 3 különböző befejezése is van a játéknak. Meg jól is néz ki a grafikája.
A játék dobozán az van, hogy 12+, szóval szeritnem megveheteted a lányodnak.
Most lesz pont 14.
Vehetem neki ezt a játékot?
Hugocskád hány éves? Őt leköti, szereti?
hány éves a lányod?
hugom most x-bladessel játszik, szerintem tetszene neki.
sziasztok!
lányom nagyon odavan ezekért az anime-kért, és nagyon szeretne valami számítógépes játékot, ilyen anime-sat, én meg megszeretném venni neki:). de én nem ismerem ezeket, tudna valaki ajánlani valami jót?
Sziasztok!!
Imádom az anmeket:):):) Kb 6 lve vagyok ebben benne:) Mostanában négy kedvencem van: Bleach, YU Yu Hakusho, Naruto és a Fullmetal alchemist:)
Sailor moont nagyon szeretem, éppen egy 2-3 hete fejezhettem be megint a soroztato. :)
Most a nagy kedvencem a Sola és a Bokugara ga Ita. Mindkettő romantikus, meg van bennók egy kis dráma is. S az első még tetézve van azzal, hogy misztikus is. Mindenkinek ajánlom. Sola youtube-on teljesen fent van az utobbiból sokszor csak spanyol fordításosak vannak. :/
Sziasztok!
Érdekelne,hogy szeretitek-e az animeket.Személyes kedvencem: Elfen Lied,Vándorló palota,Chihiro,Totoro,Tokyo Mew Mew (szeretem a macskákat :) )Sailor moon :D
További ajánlott fórumok:
- Nálatok milyen idő van?
- Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel?
- Egy plázacica naplója... azaz milyen egy igazi NŐ... szerinte...
- Otthonszülők - ki segített, milyen tapasztalataitok voltak?
- Te milyen nevet adnál...
- Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni?