Milyen altatót tudnátok javasolni? (tudásbázis)
Hm! Tudod mi a hatóanyaga, mely gy.szercsoportba tartozik?
Akkor már Xanax, de az sem
Dormicum, ami kelelmesen elaltat és másnap semmi kókadtság
A legjobb lenne utánanézni mi az ami okozza, hacsak nem öreg a témanyitó
Hiába vagyok én fizikailag elfáradva, ha az agyam kattog. Aludni ugyanúgy nem tudok, csak forgolódok.
Legjobb ha egyensúly van a fizikai és szellemi fáradtság között.
Az pont nem olyan, mint a szellemi.
Szokták mondani, hogy aki szellemi munkát végez, annak 1-2 napos szabadságok nem sokat érnek, mert több nap kell az agy teljes kikapcsolásához, csak utána kezdődhet regenerálódás.
Tudom, hogy fizikai oldal felől az irodai munka rohadtul könnyűnek látszik, de tessék elhinni, vannak fejfájdító formái.
Erre csak annyit mondanék, hogy 6 nap éjszakázás után, az utolsóra 1,5 óra alvással mentem el, és a pihenőnapomon nem aludtam direkt, hogy este el tudjak aludni. Olyan fáradt voltam, hogy az irányt nem tudtam, mégis virrasztottam...
Pedig szerintem 6 nap éjszakázás kimerítőbb a kapálásnál.
Elaludni lehet, aztán hajnalban meg megy a forgolódás.
Amúgy meg nem tudhatod miért nem tud aludni. meg aztán kapálni sem tud mindenki, Tudod vannak más munkák is. Pl szellemi.
Ennél már csak az oltás ellenesség nagyobb hülyeség.
Nah de ne kanyarodjunk el a témától
Egyébként én is a tünetek okát keresném de addig is először gyógynövények aztán komolyabb nyugtató altató ha szükséges. De a benzodiazepinek hosszú távú alkalmazása kerülendő
Én is így gondolom. Volt egy osztálytársam, akinek az anyukája gyerekorvos . És mikor kérdeztük mi a véleménye a homeopátiáról, mesélte, hogy ő is foglalkozott vele . Egyszer így kezelt egy tüdőgyulladásos gyereket, a kicsi pedig hajszál híján meghalt. Szerencsére hatottak utána az antibiotikumok.
Ha kell a gyógyszer akkor kell, engem csak egy zavar bennük a kegyetlen állatkísérletek, de az nagyon. És fölöslegesnek is tartom, mert az emberi szervezet nem biztos,hogy úgy reagál rá, mint annak a szerencsétlen állatnak.
ne gyógyszert szedj, hanem dertítsd ki, hogy MITŐL nem tudsz aludni. stressz? szervi probléma?
a probléma okát oldd meg, azzal nem érsz semmit, ha gyógyszerekre is rászoksz.
Valamikor a fiam 2 hétig egyfolytába csuklott , seduxen írt neki a doki a savkötő mellé , először 3x1- et naponta , utána 3x2 -t szegény elaludt a villamoson tőle .
Van egy olyan gyógynövényekből gyúrt zöld bogyó " Nervenpflege " a gyógyszertárba , ami nem gyógyszer , azt szoktam venni évek óta , ha felbaccák az agyamat 2-t bekapok belőle és rögtön hat , de 3 szem ebből altatónak is használható az utasítás szerint , egy kisebb dobozzal ki lehet próbálni , mégse gyógyszer ! én a legnagyobb csomagolást veszem évek óta , nagyon sokáig elég .
Nálam semmit! Én a valerianától izgő -mozgó leszek! Épp ellenkező hatást ér el mint kéne. Próbáltam egy 8 gyógyfüves teát ugyanez volt tőle. Kiderült abba is volt. Nem tudom másnál is van-eilyen. Nálam vénykötelesek sem hatottak . Nekem a gyengébbeket írták fel.
Kinek mi hat egyéni dolog. Engem egy szem seduxen megnyugtat, ha nagyon kivagyok, pár éve volt, hogy egyszer-kétszer bevettem. Van aki egy teljes napot végig aludja tőle. Én még csak kába sem voltam tőle. Óvatosan ! Lehet, ami másnak jó vagy nem használ Téged kiüt!
További ajánlott fórumok:
- Tudnátok javasolni valamit levéltetű ellen?
- Szülők, Gyerekek! Hogy fog telni a nyaratok? Milyen elfoglaltságokat tudtok javasolni egy 15 éves lánynak?
- Hajmosásnál, meg fésüléskor nagyon sok hajam kihullik! Milyen sampont tudnátok javasolni?
- Haspuffadás csökkentésére tudnátok javasolni valamit?
- A húgomék az osztályfőnöküket szeretnék búcsúztatni, és dalt keresnek, tudnátok valamilyen dalt javasolni?
- Rosaceás arc- illetve dekoltázsbőrre milyen krémet tudnátok javasolni.Házi praktikák, készítmények, tippek is érdekelnek..