Milyen alapozót vegyek? (tudásbázis kérdés)
Nincsmit! :)
Ha jól tudom csak 3 színben kapható.
Nincs hófehér bőröm,de nem is sötét.
02-est vettem. a teszter talán picit sötétnek tűnt nekem (lehet h csak az üzlet világítása miatt),de felvitel után az arcon szépen igazodik :)
Szia.
Én Rossmann-ba és DM-ben sem találtam.
Müllerben vettem
Sziasztok!
"essence pure teint mousse make-up "
Tud valaki segíteni hol tudok ilyen alapozót venni? Tescoban nem találtam ma ilyen terméket. Esetleg lehet Rossmann-ban, vagy DM-ben? Köszi
ja és ez kifejezetten kombinált/zsíros bőrre való.
érdekel? :)
Nekem nem vált be! :/
valamelyik nap terveztem venni egyet,de szerencsére elötte jött az egyik újság, amiben volt termékminta. a színe jó volt,illata is,de semmi több.
Örülök h nem vettem meg feleslegesen.
Nekem egy kín szenvedés alapozót találnom.
Zsíros bőröm van,1-2 helyen piros foltos,... szóval van mit eltűntetni.
Régen pattanásos voltam,szerencsére az a korszak már elmúlt.
Nagyon sok alapozót vettem már. A leggagyibtól egészen a drágákig.
Amik számomra beválltak és segítenek az "eltűntetésben" az a :
Manhattan Clearface Perfect Mat Make-Up :kb 1600ft
(ennél jobb alapozóm még nem volt)
Vichy Dermablend :kb 4500ft (nagyon erősen fed)
essence pure teint mousse make-up :kb 1000Ft
ezt használom most,eddig működik :)
Húú... Én bedőltem ennek a nagyon jó jelzőnek, de első használat után már tudtam, h nem kellett volna megvenni. :(
Abszolút nem fed jól, s annyit az arcodra kell kenni belőle, h ne legyen foltos, h kb fél hónap alatt, mindennapos használatnál elfogy... Annyira meg nem olcsó, h fél havonta vennem kelljen.
Szerintem semmit nem ér... van jó hidratáló krémem, alapozóm is, ettől meg tiszta fényes lett a fejem rögtön felkenés után, a fedése is elég rossz... egyáltalán nem győzött meg. Amúgy nem új fejlesztés, ázsiai bb krémet meg már 3-4 éve is használtam.
Nem leszólni akarom, ez csak az én véleményem.
Most a Garniernek van egy új terméke. Ez egy új fejlesztés. Alapozó és krém egyben. Nagyon jó vélemények vannak róla!
DM-ben, Rossmanban lehet kapni.A neve Garnier BB krém.
A neten utána is tudsz nézni!